jms_uk Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 (edited) jel?posle kolko godina?jel to V sezona?Although a fifth series was commissioned,Graham Linehan announced in 2011 that there would not be a fifth series, but a special episode. Filmed in 2013, the final feature length episode aired on 27 September 2013ETA:The IT Crowd S04 The Last Byte Edited October 3, 2013 by jms_uk
katamaran Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Bas bi mogli da se predomisle pa da ipak nastave sa serijom. Valjda je Chris O'Dowd zeznuo stvar kad mu je krenula karijera u Holivudu.
nemoderisani Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Stvarno je odličan Eastbound and Down. :DSamo, nije skroz komedija, često je jako depresivno, bar prva sezona, videćemo za dalje. :)Padne dosta kvalitet u trećoj sezoni, ali prva epizoda četvrte obećava starog dobrog Kenija!
Lrd Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Nego, poslednja episoda Big Bang Theory...osećam se isto kao i oni za Indijanu Džonsa. Prošlo 30 godina oduševljavanja i to mi nije palo napamet.
Lrd Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 (edited) Padne dosta kvalitet u trećoj sezoni, ali prva epizoda četvrte obećava starog dobrog Kenija!Onako. Padne u drugom delu treće sezone. Četvrtu ću sačekati da se završi, pa ću onda u kompletu.Nego Modern Family dobio krajnje neočekivano i ludačko pojačanje! :lolol::D :D Edited October 24, 2013 by Lrd
copkillah Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Nego, poslednja episoda Big Bang Theory...osećam se isto kao i oni za Indijanu Džonsa. Prošlo 30 godina oduševljavanja i to mi nije palo napamet. To su ja mislim pokupili sa Crackeda ili tako nešto, postoji ta teorija već neko vreme :)
Lrd Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 Na preporuku Copkillaha, koji je poslušao preporuku drugih forumaša, počeo da gledam Brickleberry. :lolol: :lolol:Super za sada!
Lrd Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Ne mogu da verujem šta su uradili u Femili gaju. Baš ne mogu. Potpuno sam potresen.
Lrd Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 Brajan ostao mrtav. Odustajem od Femili gaja.
nemoderisani Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Ne znam zašto su to uradili ali šta sad, i dalje gledam.
Lrd Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 Meni odjednom više ništa nije ni smešno ni zabavno. Piter me nervira, ostali mi ne postoje, ova epizoda kao da se nije ni desila. Nikad mi tako nije bilo sa Femili gajem. Kako će sada da se snimaju one epizode kad on i Stui putuju negde? Ma, kako će bilo šta? Gledaću još malo, ali prvi put sam ikad od kad gledam FG pomislio da je vreme da batalim.Ovo nije moj Family Guy™.
luba Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 ja bogami pisala setu. naravno da ne mogu da batalim, ali posle seta, najvise me stjui za srce ujeo kako ga je brzo zaboravio zarad italoamero sarma.
Lrd Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 Ma, verovatno ni ja neću moći da batalim, ali posle sam malo guglao i čujem da je Setu dosta Femili Gaja, ali nisam se udubljivao da li je to istina. Sva sreća, American Dad je i dalje svoj.
nemoderisani Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 (edited) a bilo mi je nelogično Edited December 16, 2013 by nemoderisani
Recommended Posts