Ravanelli Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 broad city je dobar. povr[an, ali urnebesan. sada znam odakle 90% sa instaagrama potiče.
Marvin (Paranoid Android) Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Fleabag (BBC) Ovo itekako vredi.
Skyhighatrist Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Odlična je (ima sve na BBC iPlayeru, ko je pratio DNS priču oko olimpijade - može da gleda)
darling Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 odgledala tri. odlicna je, al meni ovo nije sitkom, nisam se nijednom nasmejala.
Marvin (Paranoid Android) Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 I ja sam razmišljao da li da je stavljam na sitkome jer ni meni ne odaje takav dojam. Ali na "Omiljene serije" mi bilo bez veze, a jeste komična serija, samo nije situation comedy. Iako sam pogledao na BBC sajtu, i jeste žanrovana kao sitcom (jbt koliko sam zaludan), pa reko ajde.
Skyhighatrist Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Odlična je (ima sve na BBC iPlayeru, ko je pratio DNS priču oko olimpijade - može da gleda) E kiki, nema više: od 1. septembera mora da se ima TV license, koja košta hefty £145.50.
Čutura Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 E kiki, nema više: od 1. septembera mora da se ima TV license, koja košta hefty £145.50. sta, vise ne pitaju samo dal imas tv licencu? i bre neverne tome :D
Skyhighatrist Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 'Ladno nisam ni pokušao da slažem da imam licencu, jbt koja sam ja poštenjačina Dakle kad kažeš "imam, imam, keve mi", iPlayer pušta sve redom
Skyhighatrist Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 E pa sad, pošto sam slagao i video da radi, odgledao pilot "Our Ex Wife", lead je Robert Webb a.k.a. Jeremy Usborne (Peep show), moglo bi da bude ok...
darling Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 dag odlican, zavrsila se cetvrta sezona. prve dve su genijalne, ima urnebesnih scena, posle je malo skrenulo u bizar, al dobro. sve u svemu, vredno gledanja.
Recommended Posts