Jump to content
IGNORED

Dom za nezbrinute sitkome

Lrd

Recommended Posts

Posted

broad city je dobar. povr[an, ali urnebesan. sada znam odakle 90% sa instaagrama potiče.

Posted

Fleabag (BBC)

Screen-Shot-2016-08-10-at-1.30.10-PM-590

Ovo itekako vredi.

Posted

Odlična je :lolol:

(ima sve na BBC iPlayeru, ko je pratio DNS priču oko olimpijade - može da gleda)

Posted

odgledala tri. odlicna je, al meni ovo nije sitkom, nisam se nijednom nasmejala. 

Posted

I ja sam razmišljao da li da je stavljam na sitkome jer ni meni ne odaje takav dojam. Ali na "Omiljene serije" mi bilo bez veze, a jeste komična serija, samo nije situation comedy. Iako sam pogledao na BBC sajtu, i jeste žanrovana kao sitcom (jbt koliko sam zaludan), pa reko ajde.

Posted

Odlična je :lolol:

(ima sve na BBC iPlayeru, ko je pratio DNS priču oko olimpijade - može da gleda)

E kiki, nema više: od 1. septembera mora da se ima TV license, koja košta hefty £145.50.

Posted

E kiki, nema više: od 1. septembera mora da se ima TV license, koja košta hefty £145.50.

sta, vise ne pitaju samo dal imas tv licencu?

i bre neverne tome :D

Posted

'Ladno nisam ni pokušao da slažem da imam licencu, jbt koja sam ja poštenjačina :lolol:

Dakle kad kažeš "imam, imam, keve mi", iPlayer pušta sve redom :ss1:

Posted

E pa sad, pošto sam slagao i video da radi, odgledao pilot "Our Ex Wife", lead je Robert Webb a.k.a. Jeremy Usborne (Peep show), moglo bi da bude ok...

Posted

dag

odlican, zavrsila se cetvrta sezona. prve dve su genijalne, ima urnebesnih scena, posle je malo skrenulo u bizar, al dobro. sve u svemu, vredno gledanja.