duda Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 da,da, napisala sam napred u editu, fala puno još jednom vidim, ići će to na bolje eto, jedino me airbnb zeza, nema app za windows phone
Frank Pembleton Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 da,da, napisala sam napred u editu, fala puno još jednom vidim, ići će to na bolje eto, jedino me airbnb zeza, nema app za windows phone To jeste problem sa WP sistemom pre ili kasnije se naidje na to, ali popravljaju se stvari...
duda Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) To jeste problem sa WP sistemom pre ili kasnije se naidje na to, ali popravljaju se stvari... pa i ja se tome nadam, svaki početak je težak -_- ed. ali zvono koji se zove srebro je naprosto savršeno Edited June 6, 2015 by dùda
giuseppe Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) Moja 925 počela baš ozbiljno da laguje, čak se pri gašenju onaj 'goodbye' ekran zadrži jedno minut... Pojma nemam šta joj je. Bio na onom 8.1 dev preview ili kako beše, uradio master reset, sad sam na Denimu ali nema sreće... App za kameru se učitava dobrih 10 sekundi, a o fb i viberu da ne pričam... Edited June 6, 2015 by giuseppe
wall Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Moja 925 počela baš ozbiljno da laguje, čak se pri gašenju onaj 'goodbye' ekran zadrži jedno minut... Pojma nemam šta joj je. Bio na onom 8.1 dev preview ili kako beše, uradio master reset, sad sam na Denimu ali nema sreće... App za kameru se učitava dobrih 10 sekundi, a o fb i viberu da ne pričam... Jesi odradio onaj neki Recovery?
giuseppe Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Jesam, njihovim onijem tool-om, sve po propisu. Sad gledam po netu da News app ume da gi uspori, probaću još par stvari
wall Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Da, ima reset ima recovery, koji ponovo instalira i app koje dođu u telefon, traje sat(ima). Ako ni to ne pomaže, malo šta možeš sem garanciju u ruke i servis.
svashtabezneshto Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Ja imam Lumio 920, godinu i po dana, nije zabagovala. Posle početničkog nesnalaženja prezadovoljna sam. Baterija joj je jedina mana.
Lrd Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 da,da, napisala sam napred u editu, fala puno još jednom vidim, ići će to na bolje eto, jedino me airbnb zeza, nema app za windows phone To jeste problem sa WP sistemom pre ili kasnije se naidje na to, ali popravljaju se stvari... Jeste, mada sam se valjda ja prešaltovao bio u glavi, pa umesto lagičnih, sporih ili nepostojećih aplikacija sam išao sve preko explorera i zaboravio sam bio zašto sam imao aplikacije. Najviše se odnosi na Wikipediju i ove njuz sajtove koji su savršeno optimizovani za mobilni.
duda Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) opet ja dešava se nešto čudno, ne znam, odakle da počnem sa rešavanjem problema izdajem stan preko airbnb-a podešeno mi je da mi šalju sms notifikaciju kada god imam upit i sl, pored toga, šalju i mail do sada je to sve funkcionisalo dobro, tj, nakon što neko pošalje upit, nakon možda minut-dva, stizao mi je mail i sms notifikacija i to istovremeno sada (na ovaj telefon), sms notifikacija stiže tačno 1 sat posle emaila desilo se da sam danas imala 3-4 poruke i kod svih je kašnjenje sms-a bilo tačno sat vremena i to u minut ostale sms poruke dolaze normalno čudno mi je što su sva kašnjenja u minut ista i okruglo sat vremena ima li iko ideju do čega bi tro moglo da bude ? ed. ovo mi je baš mnogo važno, toliko, da ako ne rešim problem, moraću da se vratim na stari skrnavi telefon Edited June 6, 2015 by dùda
wall Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 opet ja dešava se nešto čudno, ne znam, odakle da počnem sa rešavanjem problema izdajem stan preko airbnb-a podešeno mi je da mi šalju sms notifikaciju kada god imam upit i sl, pored toga, šalju i mail do sada je to sve funkcionisalo dobro, tj, nakon što neko pošalje upit, nakon možda minut-dva, stizao mi je mail i sms notifikacija i to istovremeno sada (na ovaj telefon), sms notifikacija stiže tačno 1 sat posle emaila desilo se da sam danas imala 3-4 poruke i kod svih je kašnjenje sms-a bilo tačno sat vremena i to u minut ostale sms poruke dolaze normalno čudno mi je što su sva kašnjenja u minut ista i okruglo sat vremena ima li iko ideju do čega bi tro moglo da bude ? ed. ovo mi je baš mnogo važno, toliko, da ako ne rešim problem, moraću da se vratim na stari skrnavi telefon Ako sam razumeo taj servis (airbnb) tebi šalje sms.To ne bi trebalo da ima bilo kakve veze s telefonom, mislim makar imala nokiu iz 2000-te. Pre bih rekao da je kod njih neki zastoj. Probaj da vratiš karticu u stari i vidi da li se isto dešava.
maheem Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 zamišljam kako te je tvoj životni partner stavio na ignore listu
Recommended Posts