October 1, 201311 yr Ja, pod utiskom prosle sezone, nemam nikoga iz engleskih timova :rolleyes:Sent from my Nexus 4
October 1, 201311 yr Meni ceo tim sutra igra. Dansa jedino Helton, Adriano i Alex Sandro iz Porta.I sto je najbolje, sasvim dobro se drze.
October 1, 201311 yr Drugi napadač koji mi igra danas je Levandovski Njega nisam urekao Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
October 1, 201311 yr Drugi napadač koji mi igra danas je Levandovski Njega nisam urekao Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2Hulka si mi sahranio, Pejtona ne pominji Edited October 1, 201311 yr by San Epifanio
October 1, 201311 yr Mrljavo. Ucida i zenitov gosha dobri, Miktarijan i Hulk koma. Izmedju Drakslera i Tekseire, kao i Hulka i Leve, izabrao sam promucurno <_<
October 1, 201311 yr Helton 0 Pique 6, Luiz 8, Arda 1, De Jong 2.BezvezeTo vidim da stoji, ali zasto kad je igrao 90` (2 poena) i dva gola primljena (-1), sto bi trebalo da rezultiraju sa +1.
October 1, 201311 yr U mom timu Helton sada ima 2 poena -_- , 2 za 90`, 1 za ucesce , -1 za dva primljena gola
October 1, 201311 yr Mrzim ova kola kada su Rusi domacini. Stalno zaboravim to i onda zbrzam izmene i nesto zaserem. No nema svrhe plakati nad prosutim Lewadanovskim. Ionako mi ceo tim igra tek sutra a od danas sam uspeo da nabodem samo Adriana CS iz Barse.
October 1, 201311 yr ja imam reusa u timu i ozil kapiten.... villa ispada sigurno, Dileme, da li se praviti pametan i menjati kapitena sa ozila na ronalda posto igraju protiv kopenhagena i da li vditi helton sa 2 boda i ubaciti gosu kopenhagena koji ce sigurno nakupiti brdo nekih odbrana ali ima sansu i da se naprima golova???
October 1, 201311 yr Meni Rojsara kapetan, mislim da ću ostaviti njegovih 2x9. Jeste da će svi imati Ronalda© i da će mi biti žao ako se zajebem, ali kontam da nisu neka 3-4 boda razlike vredna rizika. A imam i nekakvu šansu da ispadnem pametna manjina, to je uvek kul :).Mislim valjda neće opet da ima baš 17 majku mu?!I ostaće mi dvojica na klupi jer mi Mesi skroz ujebao balans tima. :( Ajd odbrambeni Kopenhagena očigledno nije problem, ali mi golema dilema Mitrara ili ispoštovati Alabu...a što je najgore moram odmah da se odlučim, teško da ću sutra stići do 6 da se logujem...bem ti ruse. Edited October 1, 201311 yr by bob loblaw
October 2, 201311 yr Dograbio sam priliku da sednem za komp i definitivno rešio da ostavim Bonućija na klupi, koliko god to zvučalo glupo. Igram srcem. Sve ih razbi brate Mitrara!