garcia Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 topik se pretvorio u ribolovačku reviju.bistro.
jms_uk Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 mushy peasZasto ne moze da ostane grasak u svojoj postojecoj formi?
banatjanin Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 ne podnosim gastrofobe.one koje koriste izraze: grozota, bljuvotina, splačina, prostakluk, bljak, fuj i slično u kontekstu hrane.iz takta me izvode seljačine koje prevrću očima, groze se i ufkaju nad ponuđenim, ni kad ih niko ne pita i ne nudi.koji imaju potrebu da ONI kažu kako je NJIMA nešto fuj.iritiraju me i oni koji su posle sutlijaša i pohovane krmenadle otkrili da postoji cezar salata, filadelfija sir i pizza burek pa se sad izdaju za gastronomske autoritete i ulaze u polemike o dijagonalama, morskoj hrani, jaretini, sušiju...a tek oni koji prebiraju po tuđim tanjirima i dovoljno su drski da svaki put opogane nečiji obrok svojim "mišljenjem"...inače sve drugo volim. 1 1
MayDay Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Ja kad kažem prostakluci mislim na izraženu karnalnost tih jela, a ne da je nešto tu prosto. Mislim, napraviti dobre pihtije ili kavurmu nije mačiji kašalj. Pridružujem tu i sve terrine sa iznutricama. Prosto mi je tu mač.
henrik larsson Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 ne podnosim gastrofobe.one koje koriste izraze: grozota, bljuvotina, splačina, prostakluk, bljak, fuj i slično u kontekstu hrane.iz takta me izvode seljačine koje prevrću očima, groze se i ufkaju nad ponuđenim, ni kad ih niko ne pita i ne nudi.koji imaju potrebu da ONI kažu kako je NJIMA nešto fuj.iritiraju me i oni koji su posle sutlijaša i pohovane krmenadle otkrili da postoji cezar salata, filadelfija sir i pizza burek pa se sad izdaju za gastronomske autoritete i ulaze u polemike o dijagonalama, morskoj hrani, jaretini, sušiju...a tek oni koji prebiraju po tuđim tanjirima i dovoljno su drski da svaki put opogane nečiji obrok svojim "mišljenjem"...inače sve drugo volim.Dobro, ovo je njihov™ topik. Sve dok ne zalaze na naše™ i tamo bljakću po pihtijama i iznutricama, meni ok.
banatjanin Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 jebeno sam preterao.malo sam široko zamahnuo, a nešto sam stvarno nadrndan u RL danasne hoteći nikog da uvredim.izistinski, pogotovo ne mau.enivej, da ja to skratim: ne volim gastrofobe, u životu uopšte.samo to.
jms_uk Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 ne podnosim gastrofobe.one koje koriste izraze: grozota, bljuvotina, splačina, prostakluk, bljak, fuj i slično u kontekstu hrane.iz takta me izvode seljačine koje prevrću očima, groze se i ufkaju nad ponuđenim, ni kad ih niko ne pita i ne nudi.koji imaju potrebu da ONI kažu kako je NJIMA nešto fuj.iritiraju me i oni koji su posle sutlijaša i pohovane krmenadle otkrili da postoji cezar salata, filadelfija sir i pizza burek pa se sad izdaju za gastronomske autoritete i ulaze u polemike o dijagonalama, morskoj hrani, jaretini, sušiju...a tek oni koji prebiraju po tuđim tanjirima i dovoljno su drski da svaki put opogane nečiji obrok svojim "mišljenjem"...inače sve drugo volim.Englezi to vole da rade - ako mu/joj se nesto od hrane ne svidja, onda je to odmah disgusting...
Utvara Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Živo ne volim. Suši i krvavi stejk, živo testo, not my thing.Nekuvano, nepečeno, daklem uopšte termički neobrađeno kako treba, neslano tj. bljutavo. To je naravno uvek izvor polemike, zavisi od jela do jela, a i od ukusa, jedan čovek može živo meso da jede drugi voli ugljenisano, ja naginjem ka vrlo pečenom. Volim kad se prži da je reš, a kad se kuva da je skuvano optimalno, ne baš da se krčka satima i svi nutrijenti odu dođavola.
nisam ja Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=gQExgGmQEWQbaš je dobar. bio na HN FF isto jedan kratak slovenački o potrošačkom društvu.i ovo čisto nako...nije dugo bilohttp://www.youtube.com/watch?v=XsFY-VpL4OQ
gagorder Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 (edited) / Edited September 3, 2013 by gagorder
askeladden Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Burek smesom ,Sarmu smesom,ananas na pizzu,lazanje i bolonjeze sos ,sve oblike margarina i mesanu marmeladu bolnicku ,posni chorbast pasulj,povratio jednom u tanjir kao mali.
bags Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Za mene nema losijih pomija. Jednom je tata pravio neku svedsku corbu od kukuruza. To je mozda jedina stvar koja mi je ostala u secanju da mi je gadna. 1 1
3opge Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 kuvani slatki kupus, kelj i burek sa sirom, svu recnu ribu osim smudja na zaru. od americkih sranja: mac and cheese, coleslaw, pickled cucumbers 1 2
napadaj Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Suši, kineske slatko-ljute, gorko-slane i buđavo-tupave ukuse i svežu papriku na pici. 2
Recommended Posts