November 14, 20168 yr valjda pri slijetanju inače Tramp je pričao sa Putinom o Siriji, kažu da su se složili što su dobre vijesti :)
November 15, 20168 yr pozitivno je da je tramp cuo za siriju ili nije Vazno da ne pomesa Sirija i Sirmium, Ameri su poznati k'o loshi korisnici "starih" mapa (sifra: Kineska ambasada)...
November 15, 20168 yr Putin: Syria, yes Mr president, Syria, no, not Siberia, no, not the same Mr president, yes, I am completely sure.
November 15, 20168 yr Putin: Syria, yes Mr president, Syria, no, not Siberia, no, not the same Mr president, yes, I am completely sure. Zajebano je samo sto je na "S", nismo (dovoljno) daleko...
November 15, 20168 yr Vazno da ne pomesa Sirija i Sirmium +1, plitka Sava, nizak pesacki most, namucili bi se ljudi
November 15, 20168 yr Prosao je rok tog ultimatuma sto su im dali i sada su bas krenuli zestoko ... Inace Turci i rebelsi poceli ofanzivu za osvajanje Al Baba. p.s. Situacija mi trenutno lici kao da su se vodece sile dogovorile "ajd da se zavrsi ova prica sto pre" , mozda i gresim ... Edited November 15, 20168 yr by Geo
November 15, 20168 yr Prosao je rok tog ultimatuma sto su im dali i sada su bas krenuli zestoko ... Inace Turci i rebelsi poceli ofanzivu za osvajanje Al Baba. p.s. Situacija mi trenutno lici kao da su se vodece sile dogovorile "ajd da se zavrsi ova prica sto pre" , mozda i gresim ... Lici na ukrupnjavanje pred pregovore...
November 15, 20168 yr Spominje se neka ofanziva severno od Alepa koja treba da krene. E sad, da li se misli tamo ka Al Babu, odnosno južno od Al Baba kod Der Hafera ili se misli na onaj deo oko Anadana ostaje da se vidi. Rusi i dalje ne bombarduju istočni deo grada ali je Sirijska avijacija počela.
November 16, 20168 yr Mislio sam na ofanzivu turaka i fsa, saa nece gore sigurno u dogledno vreme ...