May 8, 20231 yr Just now, copkillah said: Da li je u ovoj zemlji ostao neko normalan na bilo kojoj javnoj funkciji?
May 8, 20231 yr Zamisljam kad bi ovog poslusali, onog sto iz hitne posle nekog vremena vice ma da ti j. mater
May 8, 20231 yr Da li je u ovoj zemlji ostao neko normalan na bilo kojoj javnoj funkciji?Ovaj debil nije na "javnoj funkciji".Što ga ne opravdava nikako.....shiit has hit the fan.
May 8, 20231 yr Ovaj debil nije na "javnoj funkciji".Što ga ne opravdava nikako.....shiit has hit the fan.kako se to desilo da njega nisu apsorbovali bash nigde, makar u rts uo? Sent from my RMX3710 using Tapatalk
May 8, 20231 yr Rahmetli B92 objašnjava: Istorija beščašća: Kako mediji koriste tragedije za političke ciljeve Htedoh prvo na naslove, ali sam shvatio da je naslov u stvari pravi... Sve posle toga je za ovu temu
May 12, 20231 yr ja sam mislila ironichno mislim jedino to ima smisla. oni iz chetvrtka plachu nepravda Sent from my RMX3710 using Tapatalk
May 12, 20231 yr 22 minutes ago, Frank Pembleton said: Jbga propada mu tezgica zbog nekih zgubidana... Mora sad bzvz da menja raspored i ponovo dolazi (čak iz ZG) zbog neke sirotinje koja ne zna da se ponaša...
May 12, 20231 yr i dalje se trudim da verujem da je ironichno.ako nije, makar zna da ne krece. ionako u kombiju na bajakovu mora da laze da je bio u mariboru Sent from my RMX3710 using Tapatalk