October 1, 20222 yr On 28.9.2022. at 19:15, AcaRadio said: Dnevni Dule...jebote, kakvo govno! Ugrizao se za jezik i došao danas na protest ispred Informera
October 1, 20222 yr ja sam danas ta posvudusha, jeste, i isto cu doci da vidim tu njegovu koridu kad tad [emoji38]ol:on ko da ne zna da sa ovom 'opshtinarkom' ne sme da se kachi sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
October 4, 20222 yr 43 minutes ago, JozoMujica said: Kako on zna šta je muško a šta žensko Učitava neke stereotipe Edited October 4, 20222 yr by Fakundo Sava
October 6, 20222 yr 13 minutes ago, JozoMujica said: A evo su i mlade nade SNS-a, blistaju. dobro, ovo je CG mada je poenta ista
October 6, 20222 yr 12 minutes ago, copkillah said: dobro, ovo je CG mada je poenta ista Ups, šta li sam ja pročitao. 😄
October 6, 20222 yr 14 minutes ago, copkillah said: dobro, ovo je CG mada je poenta ista Ja gledam i razmisljam od kada se Radosavov (Djekna) Savnik pripojio u Srbiju
October 6, 20222 yr 1 minute ago, Moonwalker said: Ja gledam i razmisljam od kada se Radosavov (Djekna) Savnik pripojio u Srbiju Forum je otišao udesno, Velika Srbija itd itd, Jozo je vazda bio predvodnik te struje.