radisa Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 16 minutes ago, Svemir Zeka said: Možda je Istok serdar, a Strongmen vojvoda? Istok furundžija, Strongman topdžija? 2 1
Ptica trkacica Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 59 minutes ago, aram said: @Ptica trkacica fejk je, vidiš da prate jedan drugog i dalje. nego, jel ovaj uvek ovako glumpav? Pretežno jeste, mada ponekad ima i svetle momente, ali znatno redje nego nadobudno lupetanje bez pokrića. Pisala sam već o njemu, ali nUmem da pronadjem post. Iz Vander bara završio je u Vremenu zahvaljujući zabavljanju sa Žarkovićevom ćerkom, inače ne bi video ni n od novinarstva. Posle se nakačio na grantove i nebo je bilo granica. U sve se meša, kao margarin i sve zna o svemu 2
Ptica trkacica Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 51 minutes ago, Svemir Zeka said: Možda je Istok serdar, a Strongmen vojvoda? Taman su za serdarvojvodisanje, stvoreni jedan za drugog 1
aram Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 3 minutes ago, Ptica trkacica said: Iz Vander bara završio je u Vremenu ajajao, hvala na ovome, sad tek znam odakle mi je poznat sve ovo vreme 1
Ptica trkacica Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Just now, aram said: ajajao, hvala na ovome, sad tek znam odakle mi je poznat sve ovo vreme Pa ja se čudim otkud ga ti ne znaš, ali verovatno si se već odselio kad je on zasijao
Svemir Zeka Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Gle, nisam ni ja znala za to, falavi Ptico 1
Misko Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 1 hour ago, aram said: @Ptica trkacica fejk je, vidiš da prate jedan drugog i dalje. nego, jel ovaj uvek ovako glumpav? Kako mene nerviraju on i Culibrk, jos kad su u duetu..I Vesna Malisic..izem ti ja to opoziciono novinarstvo..
Frank Pembleton Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 [mention=536]Ptica trkacica[/mention] fejk je, vidiš da prate jedan drugog i dalje. nego, jel ovaj uvek ovako glumpav? I gluplji....Biće da i menađeri koji su mu dali ključeve od kola shvataju to, al šta sad.......shiit has hit the fan.
Frank Pembleton Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 to opoziciono novinarstvo..Kad bi tako nešto uopšte postojalo.......shiit has hit the fan.
Ptica trkacica Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Vrlo rado menja prezentere kad su na odmoru, a ne ume ni vesti da pročita, dikcija nula, ne zna ni u koju kameru da gleda, ali on je čovek direktor televizije. A u sport što se razume, prosto kida 2
Svemir Zeka Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Zamisli jednog Anastasijevića u poređenju 1
Ptica trkacica Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Just now, Svemir Zeka said: Zamisli jednog Anastasijevića u poređenju To bi bilo svetogrdje porediti njih dvojicu. I on ode prerano, baš sam ga gotivila U Srbijici izgleda najdalje doguraju suštinski neutemeljeni, ali zato nadobudni i nametljivi paceri, a pravi ljudi, ili sagore prerano, ili nikad ne dodju do izražaja od ovakvih poput Goeorgijeva i to je tužno baš. 3
Svemir Zeka Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Just now, Ptica trkacica said: To bi bilo svetogrdje porediti njih dvojicu. I on ode prerano, baš sam ga gotivila Naravno. Nego sam danas pričala o njemu, bio nam je i on blizak, ne mogu da ožalim njega što kao čoveka, što kao novinara. Mislim da ne znam ime koje bih uporedila s njim. Zanimljivo koliko su najkvalitetniji u branši nepretenciozni, uvek. 1
Ptica trkacica Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Nepretenciozni su, jer rade najbolje što mogu svoj posao i misle da je to sasvim dovoljno. I trebalo bi da je sasvim dovoljno. Verujem da je tako u nekim razvijenijim društvima, nego što je naše. Kod nas je danas došlo vreme da ako ne ideš naokolo i ne samohvališeš se i samoreklamiraš do besvesti, niko te ne uzima za ozbiljno. Misle da si tunjav, nesposoban, neprilagodjen. A ti pretripovani, čak iako prave velike fejlove na poslu, nekako to ispeglaju. Pa evo ga Georgijev. Čist primer. 1
msv Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 43 minutes ago, Ptica trkacica said: Vrlo rado menja prezentere kad su na odmoru, a ne ume ni vesti da pročita, dikcija nula, ne zna ni u koju kameru da gleda, ali on je čovek direktor televizije. A u sport što se razume, prosto kida Bar je od toga odustao... Ostatak redakcije zna da čita.
Recommended Posts