Ptica trkacica Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Just now, James Marshall said: To onaj što je tvrdio da ne čita ništa već uči sa YT? Baš taj
Hamlet Strašni Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 To je lik koji svaki put kada raspravljamo o njemu pomalo dokazuje da je u pravu. Imbecila treba ignorisati. 4
Ratamahatta Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 (edited) 39 minutes ago, James Marshall said: To onaj što je tvrdio da ne čita ništa već uči sa YT? Cuj cito, video! Btw: on je pre 5 i 10 godina imao neke dobre poente, ali u poslednjih godinu dve u ovom novom svetu mi ne deluje daleko od Jovane Jeremic, pise da bi sokirao i privlacio paznju, tzv. engejdzment jebote™ Kontrira zarad kontriranja, najvise je ubedljivo smorio kad je propagirao Rio Tinte zimus, dje ces legendo, mislim volim ja da cujem alternativni pogled na stvari, ali zaboga Edited August 4, 2022 by Plajvi 2
Ptica trkacica Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 I najveće dotignuće internet marketinga je, kaže, titlovanje videa, a to kaže kao da je on lično izmislio titlovanje videa 'Oće to kad ETF-ovac postane samozvani stručnjak za marketing. Ne mogu da verujem da ga je, inače totalno kul i super žena, iako je SPS-ovka, Nada Popović-Perišić zaposlila na FMK.
*edited by mod Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Opet Istok i njegove bućke. Ovaj put je "dubinsko istraživanje na Wikipediji."
Tpojka Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 42 minutes ago, Plajvi said: Kontrira zarad kontriranja, najvise je ubedljivo smorio kad je propagirao Rio Tinte zimus, dje ces legendo, mislim volim ja da cujem alternativni pogled na stvari, ali zaboga Nemoj mi aflatoksin razdvajati. 1
gospa buba Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 1 hour ago, *edited by mod said: Opet Istok i njegove bućke. Ovaj put je "dubinsko istraživanje na Wikipediji." dobro, makar ima neki fakultet
Tresko Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 10 hours ago, Ptica trkacica said: Dubinsko istraživanje: Kulturološki kontekst je jedan jak koncept™, još kad se da u vezu sa "dubinskim istraživanjem wikipedie". A šta je uopšte ovaj beskorisni konzument kiseonika u životu? Čime se bavi?
Ptica trkacica Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 6 hours ago, Tresko said: Kulturološki kontekst je jedan jak koncept™, još kad se da u vezu sa "dubinskim istraživanjem wikipedie". A šta je uopšte ovaj beskorisni konzument kiseonika u životu? Čime se bavi? Prodavac magle big time. Tale ti je detaljnije predočio 1
Time Crisis Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Verovatno im je DJ Žeks lično pisao izveštaj Quote Pink kao svetli primer drugima: REM u svom izveštaju hvalio Mitrovićevu televiziju U završnom izveštaju o medijskom izveštavanju tokom izborne kampanje koji je na svom sajtu objavio REM izborne emisije televizije Pink pohvaljene su kao primer dobre prakse. 2
Ptica trkacica Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Au, kakav gubitak Nije fejk, proverila sam. 2 1
aram Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 @Ptica trkacica fejk je, vidiš da prate jedan drugog i dalje. nego, jel ovaj uvek ovako glumpav? 4
Svemir Zeka Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 15 minutes ago, aram said: @Ptica trkacica fejk je, vidiš da prate jedan drugog i dalje Možda je Istok serdar, a Strongmen vojvoda?
Recommended Posts