Time Crisis Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 18 minutes ago, radisa said: Bukvalno nam poručuju da se jebemo... To i mi njima poručujemo Btw, statističari uvek poručuju da se ne može računati 70.000 x 100 = 0, ali živo me zanima kako tačno funkcioniše ta računica, koliko dugo još država može da priušti da godišnje gubi 70 ili više hiljada ljudi pre nego što bukvalno iščezne?
gospa buba Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 To i mi njima poručujemo [emoji3] Btw, statističari uvek poručuju da se ne može računati 70.000 x 100 = 0, ali živo me zanima kako tačno funkcioniše ta računica, koliko dugo još država može da priušti da godišnje gubi 70 ili više hiljada ljudi pre nego što bukvalno iščezne?pa ne znam da li imamo neki primer takvog ischezavanja u savremeno doba obichno (valjda) dodje neki drugi narod, malo po malo, nije bash da se dogadjaj meri u nekim malim jedinicama, pretpostavljam, mozda je samerljiv sa jednim ljudskim zivotom, kao, kad sam bio mali, bilo je puno nashih, sad sam mator i ima puno njihovih, ili tako neshto...sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
đorđe geprat Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 (edited) 10 hours ago, gospa buba said: pa ne znam da li imamo neki primer takvog ischezavanja u savremeno doba obichno (valjda) dodje neki drugi narod, malo po malo, nije bash da se dogadjaj meri u nekim malim jedinicama, pretpostavljam, mozda je samerljiv sa jednim ljudskim zivotom, kao, kad sam bio mali, bilo je puno nashih, sad sam mator i ima puno njihovih, ili tako neshto... sent from bash mnogo dobar novi bubamoto izjava stvarno jeste tupava i za ovde no, suština je u ovom bubinom. poziv da se češće i kvalitetnije yebe kako bi "nas" bilo što više. više nego "njih" Edited July 11, 2022 by djordje geprat
centrifuga Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Zanimljivo ispalo bez interpunkcije ovo složeno glagolsko vreme "... se mora biti nije ...". To bi bio neki konjuktiv potencijal III?
gospa buba Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 gospode taj rezervoar kad god se otvori ima da da pokulja kolko hocesh toga sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
Amos Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Takozvana bolest drogiranja identitetom. Drži te high dugo, a jako do samog kraja.
James Marshall Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Što je najgore dosta tih likova taj identitet arči iz čisto praktičnih razloga, ovaj glavonja bi vjerovatno ostao neki ćato u nekoj opštini da nije zajahao talas i po ključu i preko stranke i Dodika došao u poziciju da drma bosanskim pravosuđem, taj se svog srbovanja sjeti samo kad se uhvati za novčanik, ja koji uopšte nemam razvijen taj živac mislim da sam veći Srbin (šta god to značilo) kad odem da se poklonim braniocima Beograda, da obiđem spomenik Karađorđu ili Studenicu i iskažem poštovanje onom čime srpski narod zapravo može i treba da se ponosi, a one ovi isprazni gestovi i isprazne riječi. Urađenost pride.
Mel Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 On 10.7.2022. at 20:25, Time Crisis said: To i mi njima poručujemo Btw, statističari uvek poručuju da se ne može računati 70.000 x 100 = 0, ali živo me zanima kako tačno funkcioniše ta računica, koliko dugo još država može da priušti da godišnje gubi 70 ili više hiljada ljudi pre nego što bukvalno iščezne? Sasvim dovoljno dugo za sve njihove potrebe. 1
đorđe geprat Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 ja uopšte ne razumem to srbovanje i bilo koje drugo ****anje. kada smo ja, sergej, ping ping pong, hans, džon.......isti krivak sastavljen od mesa, kostiju i vode. tu posebnost. a isti smo seronje koji vole, mrze, čine dobro i zlo. lepo reče maršal. srbin po profesiji. joj, ko ono reče da srbin mora da se preziva sa "vić" na kraju?
Filozof manijak Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Just now, djordje geprat said: joj, ko ono reče da srbin mora da se preziva sa "vić" na kraju? Aleksandar Vulin 1 1
msv Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 14 minutes ago, djordje geprat said: joj, ko ono reče da srbin mora da se preziva sa "vić" na kraju? Selaković, dok pored njega sedi Šešelj 1
Lord Stef Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 (edited) 13 hours ago, Lancia said: e: nema veze, ako neko van foruma pogresno shvati foru mogu da popijem i prijavu Edited July 13, 2022 by Lord Stef
copkillah Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 47 minutes ago, Lord Stef said: e: nema veze, ako neko van foruma pogresno shvati foru mogu da popijem i prijavu VTK je kontaktiran 1 1
Recommended Posts