May 24, 20222 yr Kaže Vesna Vukelić Vendi prekrštanje nogu je antihrišćanski akt, rekla joj monahinja iz prestižnog manastira. https://www.facebook.com/groups/Ateistizasekularnodrustvo/posts/3111189935765316
May 24, 20222 yr voditeljka raskrshta noge momentalno a kad bi npr monahinja iz prestiznog namastira rekla da se ne ide i slikava po televizoru, jel bi bilo shta tebe briga gledaj si posla? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
May 24, 20222 yr On 24. 5. 2022. at 20:51, gospa buba said: voditeljka raskrshta noge momentalno a kad bi npr monahinja iz prestiznog namastira rekla da se ne ide i slikava po televizoru, jel bi bilo shta tebe briga gledaj si posla? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Meni uvek bude jako zanimljivo koje zene skrenu kao ovako necemu u zrelim godinama, secam se nekih prica Tanje Boskovic i Dine Colic. Ultra zgodne. @aram klijentela valjda, a onda se izreklamira.
May 24, 20222 yr On 24. 5. 2022. at 21:20, Moonwalker said: klijentela valjda, a onda se izreklamira. Ja čuo da je Vendi imala klijentelu, za manastire nisam...
May 24, 20222 yr s obzirom na kvalitet saveta, ipak klijentela sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
June 3, 20222 yr prejako je bilo pre neki dan - angazovao istok neke likove da mu rade logo za nesto, ovi mu urade i traze da im se plati, a istok kaze "kako da vam platim, treba vi meni da platite jer je cast raditi za mene" parafraziram, ali to je bila sustina
June 3, 20222 yr On 3. 6. 2022. at 13:21, renne said: Cuj nevin kao Dzoni... Dzoni vise puta jeb'o nego sto je Leka puta hteo