May 24, 20223 yr Kaže Vesna Vukelić Vendi prekrštanje nogu je antihrišćanski akt, rekla joj monahinja iz prestižnog manastira. https://www.facebook.com/groups/Ateistizasekularnodrustvo/posts/3111189935765316
May 24, 20223 yr voditeljka raskrshta noge momentalno a kad bi npr monahinja iz prestiznog namastira rekla da se ne ide i slikava po televizoru, jel bi bilo shta tebe briga gledaj si posla? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
May 24, 20223 yr 25 minutes ago, gospa buba said: voditeljka raskrshta noge momentalno a kad bi npr monahinja iz prestiznog namastira rekla da se ne ide i slikava po televizoru, jel bi bilo shta tebe briga gledaj si posla? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Meni uvek bude jako zanimljivo koje zene skrenu kao ovako necemu u zrelim godinama, secam se nekih prica Tanje Boskovic i Dine Colic. Ultra zgodne. @aram klijentela valjda, a onda se izreklamira.
May 24, 20223 yr 3 minutes ago, Moonwalker said: klijentela valjda, a onda se izreklamira. Ja čuo da je Vendi imala klijentelu, za manastire nisam...
May 24, 20223 yr s obzirom na kvalitet saveta, ipak klijentela sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
June 3, 20223 yr prejako je bilo pre neki dan - angazovao istok neke likove da mu rade logo za nesto, ovi mu urade i traze da im se plati, a istok kaze "kako da vam platim, treba vi meni da platite jer je cast raditi za mene" parafraziram, ali to je bila sustina
June 3, 20223 yr 2 hours ago, renne said: Cuj nevin kao Dzoni... Dzoni vise puta jeb'o nego sto je Leka puta hteo