aram Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Kaže Vesna Vukelić Vendi prekrštanje nogu je antihrišćanski akt, rekla joj monahinja iz prestižnog manastira. https://www.facebook.com/groups/Ateistizasekularnodrustvo/posts/3111189935765316 3 Link to comment
gospa buba Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 voditeljka raskrshta noge momentalno a kad bi npr monahinja iz prestiznog namastira rekla da se ne ide i slikava po televizoru, jel bi bilo shta tebe briga gledaj si posla? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2 Link to comment
aram Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 mene ustvari zanima koje su to karakteristike koje čine jedan manastir prestižnim? 2 3 Link to comment
Moonwalker Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 25 minutes ago, gospa buba said: voditeljka raskrshta noge momentalno a kad bi npr monahinja iz prestiznog namastira rekla da se ne ide i slikava po televizoru, jel bi bilo shta tebe briga gledaj si posla? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Meni uvek bude jako zanimljivo koje zene skrenu kao ovako necemu u zrelim godinama, secam se nekih prica Tanje Boskovic i Dine Colic. Ultra zgodne. @aram klijentela valjda, a onda se izreklamira. Link to comment
aram Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 3 minutes ago, Moonwalker said: klijentela valjda, a onda se izreklamira. Ja čuo da je Vendi imala klijentelu, za manastire nisam... Link to comment
Moonwalker Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Moja greska, posetioce manastira. Za Vendi ne znam. Link to comment
gospa buba Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 s obzirom na kvalitet saveta, ipak klijentela sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Link to comment
Filozof manijak Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Jel on ozbiljan ili je to neki koncept? 1 Link to comment
Joe D Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 naravno da je retard postao i crypto shill u medjuvremenu Link to comment
Nikodije Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 prejako je bilo pre neki dan - angazovao istok neke likove da mu rade logo za nesto, ovi mu urade i traze da im se plati, a istok kaze "kako da vam platim, treba vi meni da platite jer je cast raditi za mene" parafraziram, ali to je bila sustina Link to comment
Ratamahatta Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 2 hours ago, renne said: Cuj nevin kao Dzoni... Dzoni vise puta jeb'o nego sto je Leka puta hteo Link to comment
Ptica trkacica Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Višednevni tupan, možda je i Ameriku otkrio pre Kolumba: 3 Link to comment
Recommended Posts