July 21, 20213 yr Sad baš otišao na njegov tviter, svaka druga reč mu je "šiptar", "balija", da li je tako pisao i kad je bio Tadićev savetnik?nije. posle ce da vrishti da je to bio umetnichki koncept ili je morao. zbog dece.sent from novi mnogo jak bubamoto.
July 21, 20213 yr 3 minutes ago, gospa buba said: nije. posle ce da vrishti da je to bio umetnichki koncept ili je morao. zbog dece. sent from novi mnogo jak bubamoto. Možda samo kao Toni Montano "ruši JUL iznutra"...
July 21, 20213 yr kako da ti kazem, a da posle vtk ne juri vlasnika ovog chasnog mesta [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
July 21, 20213 yr Baš iz istog razloga sam se trudio na upotrebljavam nikakave teške reči, kao da takvi (ne)ljudi ne znaju šta zaslužuju...
July 23, 20213 yr 26 minutes ago, vememah said: Bivši kolega forumaš. Sad sam došao da postavim, Uki bio i ostao magarac.
July 23, 20213 yr 2 minutes ago, Jumanji said: Ovaj neki advokat??? Stvarno ne znaš? Unionov najbolji doktorand...
July 23, 20213 yr Da se ne sećamo Belsana, bolje, kada je opravdavao teroriste... Ili kad he opravdavao nasilno iseljavanje Srba sa Kosova, mislim da sam tad prvi i jedini put nekog na forumu oterao u 3 lepe pizde materine... Čovek ima potrebu da lupa gluposti...