Tinman Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Bogme ovo je kadidat za tupana godine i to nije fer koliko je ispred drugih
msv Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 Quote „Da je Srbin biti lako, ta Srbin bi bio svako. Ali mi smo narod koji je opstao na istorijskoj sceni zato što se borimo, a lakše ćemo se boriti zajedno sa zajedničkom svešću i identitetom“, naveo je Selaković. https://www.danas.rs/politika/selakovic-da-je-srbin-biti-lako-srbin-bi-bio-svako/
DR. KUMALO Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 (edited) https://sport.blic.rs/tenis/novak-djokovic-najnovije-vesti-bogdan-obradovic-maeste-navijace-da-provociraju-noleta/3x73lbn Ako se ikad uvede neka daily dumbass nagrada na globalnom nivou, mogla bi da ponese ime "Bogdanova vijuga". Čovek dominira ovom disciplinom otprilike koliko Nole tenisom.. Edited July 15, 2021 by DR. KUMALO
James Marshall Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 Au kakva neprijatnost, plus i na nekom simboličnom nivou ovo bacanje papira u vodeni tok je besmisleno. Tačno poslije ovakvih performansa logični sledeći korak je učlanjenje u SNS. Prvo Boško pa ovi.
JozoMujica Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 53 minutes ago, James Marshall said: Au kakva neprijatnost, plus i na nekom simboličnom nivou ovo bacanje papira u vodeni tok je besmisleno. Tačno poslije ovakvih performansa logični sledeći korak je učlanjenje u SNS. Prvo Boško pa ovi. Meni je bilo neprijatno dok sam gledao. 2
slepa živana Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 12 hours ago, JozoMujica said: Meni je bilo neprijatno dok sam gledao. bila je prošle nedelje jedna konferencija za štampu, čini mi se negde oko kraljeva, ćuta, rundek i neke dve žene iz ekološkog ustanka... teška neprijatnost. samo je jedna od ove dve žene govorila suvislo. mislim da su takvi javni nastupi štetni za našu stvar.
Frank Pembleton Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 Ovo je prvo Ćutino (ORSP) pojavljivanje povodom Zakona o vodama? ... Shiit has hit the fan
gospa buba Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 bila je prošle nedelje jedna konferencija za štampu, čini mi se negde oko kraljeva, ćuta, rundek i neke dve žene iz ekološkog ustanka... teška neprijatnost. samo je jedna od ove dve žene govorila suvislo. mislim da su takvi javni nastupi štetni za našu stvar.realno, nishta nije korisno za nashu stvar. drugo, kao da to ima veze. mi treba da isteramo nashe makar sve bilo jebeno pogreshno. kad je lupetanje gluposti sprechilo nash narod da izbrljavi apsoutno sve. ili podstaklo. ili bilo shta sent from novi mnogo jak bubamoto.
levi Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 šta bi radili tek da treba da lažu kao Vučić, kad ne mogu da prezentuju ni ovu priču u kojoj su 100% u pravu treba da ih pošaljemo na NLP 2
Jumanji Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 E naravno zli i pokvareni tupan Krlo je opet dosao do izrazaja, a vezano za Kragujevcanina Bogdana Raonica, srudenta generacije za smer matematika i fizika, stipendistu francuske vlade, koji je diplomirao pre par dana, ali je prosle godine uhapsen u Kg i drzan 48h u zatvoru bez vode i hrane, iako nista uradio nije. Imate sve ovdehttps://parapsihopatologija.com/forums/index.php?/topic/18007-Novi-lav-topik&do=findComment&comment=5109990Elem, to je bio uvod jer nastupa tupan Krlo, koji je posle svoj komentar obrisao, but jbgica
Jeremija Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 1 hour ago, radisa said: Još malo Krloa Sad baš otišao na njegov tviter, svaka druga reč mu je "šiptar", "balija", da li je tako pisao i kad je bio Tadićev savetnik?
Recommended Posts