August 17, 20204 yr taj potomak, 3 slike gore, da ne kvotujem, deluje bozemprosti bash nesolidno sent from bubamoto
August 17, 20204 yr Kako, bre , nesolidno? Pa to je srpski sin srpske Majke, on mora biti najlepši, najjači i najpametniji.
August 17, 20204 yr ne znam. nezavrsheno, nezaglavljeno mozda je samo mlad pa izgleda kao blesa. al to bash retko bude dobro opravdanje sent from bubamoto
August 17, 20204 yr ne znam. nezavrsheno, nezaglavljeno mozda je samo mlad pa izgleda kao blesa. al to bash retko bude dobro opravdanje sent from bubamotoMa blesa skroz...Al što napisa neko kad vidiš okruženje[emoji769] "dečko zaista nije imao šanse" .... Shiit has hit the fan!
August 17, 20204 yr 29 minutes ago, Lancia said: Ali natpis na kolicima ne vidim šta piše, izgledaju kao da ih je dizajnirala neka pogrebna firma
August 17, 20204 yr Gore С вером у бога, за краља и отаџбину, sta bi drugo? Dole je nesto Srpski, Srpsko, dalje ne mogu da vidim, verovatno neko витештво... I - fotografiju je trebalo na Doom, ko je ovo stavio na tupane?
August 17, 20204 yr 22 hours ago, Jumanji said: možda zato što sam gladan, ali ova kolica liče na pokretni roštilj
August 17, 20204 yr 7 minutes ago, Reaktor said: možda zato što sam gladan, ali ova kolica liče na pokretni roštilj Koji si ti bolesnik