Joe D Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 Uh, kliknuo sam na ovog Paruna da vidim kolika je budala u pitanju, tvit na vrhu citat ayn rand. ne treba dalje da gledam.
copkillah Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 a evo šta glavni moron kaže, dok u threadu možete da vidite podršku i 1 Šutanovca
Joe D Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 jao majko, ko su ovi ljudi, odakle ispadaju? jel to postoji samo na twitteru, ili ima i u stvarnom zivotu?
copkillah Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 evo jedne shitliste ko ih sve podržava: https://libek.org.rs/en/education/alp/mentors
Ravanelli Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 (edited) Bio ja jednom na picu sa zajednickom drugaricom sa likom koji radi GTR, on je iz te libek ekipe Znas koji razgovor. Ja sam socijalista jer imam dobar posao u finansijama Pitam ga sta on koji kurac kao libekovac onda radi u udruzenju osiguravaca, tom dvorcu uhljeba i budzetskih parazita. Znas to nije tako, lako je tebi... Moja teorija je da je najveci deo ljudi sa vracara i pogotovo dorcola polupano. Svi se kalupe u neki fazon na silu tamo Edited March 14, 2020 by Ravanelli
copkillah Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Ukratko, hoće da se tokom vanrednog stanja ukinu Tivter, Fejsbuk i Youtube ahahahahahahah
Filozof manijak Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Nadam se da će mu ukinuti agenciju i prostor u medijima
Weenie Pooh Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 1 hour ago, copkillah said: Ukratko, hoće da se tokom vanrednog stanja ukinu Tivter, Fejsbuk i Youtube ahahahahahahah I da se pohapse stotine tviteraša koje svesno i organizovano obmanjuju građane (tj. pišemo kakva je teška debičnina).
precog Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 dobro, ovo je vec tezak moronluk. radulu je sve oprosteno.
Recommended Posts