October 16, 201311 yr Author Opština Zubin Potok ima prirodnu akumulaciju Gazivoda kojom se pola Kosova snabdeva vodom, uključujući i Prištinu. Da smo genocidni, kao što nas optužuju, mogli bismo da potrujemo pola pokrajine, ali mi to nikada ne bismo uradili.] Edited October 16, 201311 yr by Marko M. Dabovic
October 16, 201311 yr Pravi vojvoda, vrhunski strateg, zna slabe tacke neprijatelja, gde treba udariti. Pravi Srbin, 'riscanin, covekoljubac, kao Draza kad se slika sa decom - moze sve da ih pokolje ali on ipak bira fotografisanje. Kad Kostunije svene, Djora nek ga nasledi
October 16, 201311 yr vasa obećo neku ekskluzivu, a ovo bilo u večernjoj novosti od lažne nove godine. :fantom:http://www.novosti.rs/dodatni_sadrzaj/clanci.119.html:415153-CORBOPIS-Novi-prilozi-za-platformu
October 16, 201311 yr “@OAmidzic: Na ruci imam narukvicu love IBIZA, a nikad nisam bio na Ibici a ni na Idzeljani”Znao sam da je moron, al sad kad sam mu otkrio twitter znam i da je jezivo jadan.
October 17, 201311 yr Author Današnji tupan nije iz Srbije, ali svakako zaslužuje da se nađe na ovim stranicama.Predsednik Češke, Miloš Zeman. Počeo sam da pušim kada sam imao 27 godina i kada je moj organizam već bio potpuno razvijen i duvan mi nije bio više opasan. Dozvolite da vašoj deci preporučim isto: da sačekaju do 27. godine i zatim puše bez rizika
October 17, 201311 yr jesu bile narandžaste bubamare?Predsjednik Ekološkog pokreta Srbije Nikola Aleksić tvrdi da se biološki rat protiv Srbije nastavlja i da su narandžaste bubamare, koje su se u velikom broju pojavile u nekim beogradskim naseljima, ubačene u namjeri da se poremeti prirodna ravnoteža i uništi autohtona i korisna crvena bubamara.On je u izjavi za Srnu upozorio da je narandžasta bubamara, koja je agresivna i uklanja korisnu "domaću" bubamaru, samo jedan od insekata i gmizavaca u rukama NATO-a i onih koji žele njihovim djelovanjem uništiti Srbiju.
October 17, 201311 yr pa i ja sam se lomila oko prikladnog mesta.a o narandžastim bubamarama mi je ozbiljno jutros pričala žena koja mi čuva dete :(
October 17, 201311 yr za vikend ih je bilo strašno puno na adi, ne može čovek da šeta od tih narandžastih zlotvora
October 17, 201311 yr ste sigurni da to nisu bile vatrene stenice? mislim, one su bash masovne chim je iole toplo, narochito u tim prelaznim godishnjim dobima, u prolece im je vreme, u jesen se zbune. :unsure:edip. ove devojketrolujem dnevnog tulipana. ekeke :D Edited October 17, 201311 yr by thermal bug