Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
jedna mnogo jaka paralela
Kako drugačije objasniti profesionalni novinarski nerv urednika Blica Veselina Simonovića i njegovih švajcarskih poslodavaca, da objave jedno sugestivno i ohrabrujuće uputstvo pod nazivom “Od Kneza Mihaila do Zorana Đinđića: Naručioci ubistava srpskih vladara ostali skriveni”, i upadljivo sramno ćutanje prepoštene i nadasve principijelne salonske “elite”, povodom ove skandalozne pripreme terena za novi pucanj i ledeni, treći metak koji će zaustaviti pragmatičnog uljeza u politici?
:naughty:
Posted

mogao bi Ringier da ih otkine na sudu za ovo.

Posted

nije sukob jer mia david nije odgovorila na saopštenje agencije za histeriju + dajte fotke učesnica da vidimo jesu milfače ko što mia kaže. :fantom:

Posted

ostavite miu na miru, isla je sa mnom u skolu. i ima ogromne sise.

Posted
Retko se šta u Srbiji prašta a uspeh nikadaavatar.jpg?ver=Autor:Srđan VujičićPonedeljak,07. 10. 2013. 12:50hTeme:ŽivotPreporuka:5228Komentara:4Opet ne pišem o nekretninama (sram da me bude :-)) iako mogu da se pohvalim da je Coreside tim uspešno zaključio kupoprodaju dve impozantne nepokretnosti, završio procenu imovine jedne velike banke i uspešno privodi kraju proces prodaje bivše US ambasade pa ipak ne mogu a da ne zaključim da su to samo sporadični svetli momenti konstantnog tumaranja u sivilu nacionalne ekonomije.Pečat ovom danu ipak daje utisak da ću u našoj sredini uvek biti onih koji ća na krv&nož postaviti interkontinentalno uspešne. O onima koji kude Novaka ne bih da trošim reči... ako i izuzmemo sve njegove sportske i lične kvalitete zamolio bih da svako ko želi nešto loše da kaže o njemu prvo nahrani i obuče bar hiljadu sirotih klinaca pa onda nek izvoli drvlje i kamenje. Pomenuo bih ovde jedno drugo lice. Sigurnomanje uspešan i zasigurno mnogima manje simpatičan od Novaka ali čovek kome bi svaki Srbin bar za jednu od njegovih mnogobrojnih akcija trebalo da kaže HVALA, često osporavani Vuk Jeremić. Zabole me za politiku ( a tek za političare...) nisam pristalica ni jedne opcije, ne gledam sednice Parlamenta ali volim da čujem kako razmišljaju oni koji nas vode i oni koji bi da nas vode. Povrh svega volim da čujem kada neko ima dobre ideje kako da nam bude bolje ili kak da se unapredi ovaj poprilično tužan život u Srbijici. Vuk je, po mom mišljenju, jedan od retkih koji je shvatio da se naša sudbina ne rešava kod nas već u metropolama sveta i kakve god bile njegove greške u prošlosti ili kakav god je njegov oblik glave i cvikera ja ga podržavam da kroz stečene kontakte poboljšava ugled Srbije u svetu. Neko će reći ko nam garantuje da se bori za Srbiju... pa da nije tako da li bi živeo ovde? Siguran sam da je čovek njegovog iskustva i obrazovanja sigurno dobio nekolicinu ponuda za nastavak profesionalne karijere u globalnim korporacijama. Voditeljka (tj javnost) se pita da li on tu ima lične koristi.... pa neka i ima ako je opšta korist značajno veća! Verujem da je i prosečno inteligentnom gradjaninu jasno da javna ličnost tj funkcioner pored svojih službenih aktivnosti ima i lične karakteristike pa tako da li se Ban Ki Munu svidjaju aktivnosti predsedavajućeg Skupštine UN ili Vukove to će samo on znati a ja ni ne postavljam pitanje dok god dotični svesrdno podržava naše interese i to ne retko i u nezvaničnim razgovorima, restoranima, kafeima! E da nam je više 'vukova' ili da smo k'o Albanci još pre dvadeset godina investirali u lobing i PR ne bi sada morali da objašnjavamo svetu da prosečan Srbin ima više od 10 zuba u vilici, nema masnu bradu i ne želi da pojede komšiju i njegovu decu!!!Napomena dežurnim hejterima - razmislite pre nego što postavite negativan komentar ... shodno naslovu ispašće da sam i ja uspešan :-)
Jeste da je od pre par dana, ali, mislim da nije bilo. Jadniji tekst davno nisam pročitao. Svaka rečenica je antologijska glupost, na više nivoa.
Posted

nije izjava, ali je nevidjena tupost.

MOŽE LI BIZARNIJE? Pucali iz topa ručne izrade i teško ozlijedili ljude u svadbenoj povorci. SLAVONSKI BROD - Hicem iz topa ručne izrade dvije su osobe su teže ozlijeđene, jedna lakše i oštećene su dvije obiteljske kuće, dva automobila i motocikl, izvijestila je danas slavonsko-brodska policija.Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv dvojice muškaraca u dobi od 47 i 32 godine koje sumnjiči da su iz topa ručne izrade kojeg su napunili barutom i papirom ispalili hitac ispred jedne obiteljske kuće na području općine Oriovac u trenutku kretanja svadbene povorke, izvijestio je na današnjoj konferenciji za novinare policijski službenik za odnose s javnošću Antun Jakobović.Pretragom obiteljske kuće u kojoj živi 47-godišnjak pronađena je veća količina streljiva i oko 100 grama baruta.Policija je podnijela kaznenu prijavu za kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.
Posted (edited)

EKSKLUZIVNO!USKORO NA TOPICU DNEVNI TUPAN!NAJTUPLJI TUPAN DO SADA! TUPOST NEVIĐENIH RAZMERA!crazy2.gif

Edited by Marko M. Dabovic
Posted
:lolol:(osim ako okačiš moj post za Livin on a Prayer, u kom slučaju :thumbdown: )
Posted

Ja volim Livin on a Prayer i stalno pevam na karaokama. :D Imam ceo repertoar posto uvek uhapsim mikrofon.