August 14, 20195 yr 14 minutes ago, ToniAdams said: Mali Mono ladno ima botove na tvitersima ima manje više pizdune koji bi da se ogrebu za neku kintu u budućnosti
August 21, 20195 yr blaženi tupko https://www.danas.rs/drustvo/cuckovic-vozio-156-na-sat-po-milosu-velikom/
September 4, 20195 yr Jbte, koliko je glup ovaj Toma Moma Mona, zaslužuje da se svaki dan nadje ovde. Edited September 4, 20195 yr by mraki
September 4, 20195 yr ma nije toliko shto je tupcha a upala mu kashichica, nego shto se trti da bude uticajdzija.sent from bubamoto
September 23, 20195 yr da, ovo je cuveni "andrej slavio prvu milijardu u kafani" sindrom. Edited September 23, 20195 yr by Кристофер Лумумбо
September 23, 20195 yr Mene je tako jedan DJB-ovac ubedjivao da se u Liberiji i Eritreji zivi bolje no u Srbiji, da ljudi imaju, stede, putuju i igraju golf..pokazujuci mi tablice sa prosecnim mesecnim zaradama..za koje se posle ipak ispostavilo da su godisnje
September 23, 20195 yr Ćuti, ja čitala nekog ko pričao da se u Severnoj Koreji živi bolje nego u Australiji.