Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Консултант за развој дестинација :Hail:Како да то ми пише изнад аватара, бољу титулу у животу нисам чуо?

Posted
Консултант за развој дестинација :Hail:Како да то ми пише изнад аватара, бољу титулу у животу нисам чуо?
klikni gore desno svoj nick, idi na my settings i upisi member title.
Posted (edited)

Dobro, može i tako <_<Ali ja sam hteo da ga motivišem da radi na sebi.

Edited by Syme
Posted

tako motivisi pacere sa manje od 500 postova :)

Posted

Ovaj tekst liči na pismeni sastav solidnog petaka na temu: ''Dunavom kroz Srbiju". Čini mi se da će biti kamen spoticanja bujajućem prijateljstvu BS i AMP.

Posted (edited)

Ех, Симе, могао си да ми онда бар обезбједиш неку стипендију, прешишао сам Ерасмус <_<edit: Хвала ММД!

Edited by Cane Vukic Prebranac
Posted (edited)

Izvini, u međuvremenu sam pročitao novog dr Zoću i pokajao sam se zbog toga što sam ti rekao. Mani se studija u inostranstvu, sedi di si, tako će nam svima biti bolje! Konsultanti za razvoj tuđih destinacija neće vas konsultovat' ko što ovi konsultuju!

Edited by Syme
Posted

Ne znam da li je do Politike ili autorke, ali ovaj tekst ima sedam poprilično banalnih grešaka u pisanju - propušteno je da se udari razmak između reči. Sastav je na nivou srednjoškolskog "Zašto volim Dunav". Svoje konsultantske usluge verovatno će prodati nekim opštinama, to je uostalom poenta ove kolumne.

Posted
Ovaj tekst liči na pismeni sastav solidnog petaka na temu: ''Dunavom kroz Srbiju".Čini mi se da će biti kamen spoticanja bujajućem prijateljstvu BS i AMP.
Čudan je to odnos, kog ni ovaj p(l)itki tekst neće ometati u daljem bujanju.
Posted
мотивисала је локалну заједницу да се окрену туризму, паје Бач
Dobro je, zamisli da su progutali spejs izmedju je i Bač.
Posted

Kao mlada nada, sa svim zubima (+-4 umnjaka, to se valjda ne računa), AMP nije mogla biti predmet kritike.Kao budući promoter lepota Srbije, i konsultant za razvoj destinacija kritika i oštrica je neće zaobići.Očekujem doslednost kod BS.(Možda je jedino pariska veza sačuva, hm..na to nisam računala..)

Posted
Izvini, u međuvremenu sam pročitao novog dr Zoću i pokajao sam se zbog toga što sam ti rekao. Mani se studija u inostranstvu, sedi di si, tako će nam svima biti bolje! Konsultanti za razvoj tuđih destinacija neće vas konsultovat' ko što ovi konsultuju!
Горки су тамо залогаји хљеба!
Posted
Bunjevac iz Tavankuta | 04/10/2013 17:19Stirko nam procito clanak pa kaze: O ovoj naucnici cemo malo kasnije da diskutujemo al sad bi kazo da je furtom izostavila najznacajniju tvrdjavu od ulaza Dunava iz Madzarske sve do izlaza posle one najvece hidroelekrane u Evropi. Mi svi znamo za Djerdap al za tu najvecu tvrdjavu nismo nikad culi. Pista opet prvo natego kriglu sa spricerom obriso usta pa kaze: Naravski kad se niko nije sitio da stavi Baracku u turistisku ponudu a ona ima ... gazda Tale se umisa u diskusiju: Baracka je podignuta jos za vrime Starih Slovena i bila je dosad vise od hiljadu puta potopljena i nijedna vikendica se nije nikad ni pomerila za to vrime, spada u najjace utvrdjenje na cilom toku Dunava.
:0.6:
Posted
Горки су тамо залогаји хљеба!
lako je tebi da se puvas sad kad si valorizovao onaj sorbonski citat