Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

A sto se Krloa tice, jebote ja znam da je tezak zadatak braniti vozda, ali on je toliko los u tome. Argumentacije nula, logike ni u tragovima u onome sto on prica. Fenomen.

Ja se već duže sprdam da će on, kada ovaj padne, da bude u fazonu "Ljudi pa nemojte na mene, ja sam naš, trolovao sam sve vreme hehe"

edit: komšijski tupan dana

C7vv7rAW0AEfl-e.jpg

Edited by copkillah
Posted

mozda ako je shaolin svecenik a nindze napadnu bolnicu. sve zavisi od konteksta.

Posted

Ili ako su kao kod nas krenuli da izbacuju mlade lekare van zemlje a na njihovo mesto da zapošljavaju decu sa lažnim diplomama.

Posted

Ili ako su kao kod nas krenuli da izbacuju mlade lekare van zemlje a na njihovo mesto da zapošljavaju decu sa lažnim diplomama.

a?

ko to izbacuje mlade lekare i gde i kako deca sa laznim diplomama uskacu na njihova mesta?

to prakticno znaci da ljude lece prevaranti.

da li si ti svesna sta pricas? 

Posted

istina, rekao je ponekad u bolnici....

dveri i hdz se u cutanju razumeju :)

Posted

Ja se već duže sprdam da će on, kada ovaj padne, da bude u fazonu "Ljudi pa nemojte na mene, ja sam naš, trolovao sam sve vreme hehe"

edit: komšijski tupan dana

C7vv7rAW0AEfl-e.jpg

tZx6pbP.png

Posted

a?

ko to izbacuje mlade lekare i gde i kako deca sa laznim diplomama uskacu na njihova mesta?

Ima i toga, kupljene diplome medicinskog fakulteta za decu lekara koji treba da budu lekari ali eto ne bi inače mogli. Posle naslede mesto i super.

Posted

a?

Ne izbacuje ih niko, ali mnogi lekari odlaze sami, emigriraju, najviše u Nemačku ili Norvešku.

A deca profesora na medicini imaju lakši prolaz, kao uostalom i na svakom faksu.

Znači ne svi i ne uvek, čitaj malo sportskije. A i Dagmar malo sportskije da piše :)

Posted

neka daju choveku neshto, fotelju, kapu spraporcima, bilo shta. samo neka mu vishe neshto daju, izgibe :blink:

Posted (edited)

A stvarno šteta da tako pametnom (i mudrom) čoveku ne daju da nekom bude savetnik, ko zna šta bi sve zajedno mogli da urade...

Edited by Jeremija
Posted

isuse boze samo nek ide negde i tamo nek cuti.

Posted

neka daju choveku neshto, fotelju, kapu spraporcima, bilo shta. samo neka mu vishe neshto daju, izgibe :blink:

Pa daju mu 2500e mesecno za neke valjda konsultantske usluge.

Posted

krstic se bas pomamio, na kraju ce mu i AV reci nemoj vise ko boga te molim