Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

:lolol:Za narcisa!

• Replies 7.5k
  • Views 882.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

jeste jeste, sve je tako bilo, pre 5 godina  

• treba imati na umu da pričamo o čoveku koji je u bilijar klubu mojoj kumi iz torbe uzeo suzavac i naprskao sebi pazuh misleći da je dezodorans

• Da li ima jos neko ovde, ko nije cuo za tog Kirka ranije ?¿

Posted Images

a ko je retard i kako je moguce da nemaju lektora?
:whistle:

Nije doprinos topiku, ali moram da ostavim poklončić za Sajma: @AnaMarijaPop: @leyakeller Sex & City je upravo najfeministickija serija ever. Prva koja je rekla da je sex bez obaveza just fine.

iskočio mi osigurač u slut detectoru.

:lolol:Joj, umreću!

Ali ima i bolje!

1. Ana Marija Popovic@AnaMarijaPop 20h Evo sedimo @stajedemo i ja u Briselu i gledamo Zoranu :D Collapse

6:53 AM - 11 Sep 13 · Details [*] 7dfb95df55b745016a767979e592707f_normal.jpegspjajder@anjajankovic 18h @AnaMarijaPop hahaha a jutros smo moja drugarica @pingvin4life i ja sedele u Edinburgu i gledale Zoranu :D Expand [*] e2eadb62e6717357821354e44eceb650_normal.jpegAna Marija Popovic@AnaMarijaPop 17h @anjajankovic @pingvin4life Najjace!

Зановетак и жирафаOpservacija mlade DS-ovke na temu Srpske Majke.hint: ne uzimajte joj za zlo nepoznavanje pravopisa i gramatike

Ništa mi nije jasno, Syme. Kakvo gledanje Zorane?

Otkud ja znam, možda gledaju na jućubu.I koje Zorane? Zoranneh? Ili Zorane?Who cares, u svakom slučaju je treš.

nista ja ne mogu da pohvatam ove twitter razgovore.jesu one to ironicne ili...? :huh: neka sprdnja na... neciji... racun? ali zorana je 100% nasa zorannah! :thumbup:

Who cares, u svakom slučaju je treš.
tako nekako.da citiram sejlorku: ovde sve prsti od pripadanja visoj srednjoj klasi.

Čekaj, je li ovo ona džentrifikovana gospođica?

YapSent from Tapatalk 2

Зановетак и жирафаOpservacija mlade DS-ovke na temu Srpske Majke.hint: ne uzimajte joj za zlo nepoznavanje pravopisa i gramatike
Obavezno fotkanje ispred Zoranove™ slike.
Kakav pančlajn na kraju, ostavlja više dilema nego na početku teksta, za koga navija dotična u "trenutcima kad se zainteresova i prepozna neke pesme"
iskočio mi osigurač u slut detectoru.
:lolol:imaš licnu?