расејан Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 a ko je retard i kako je moguce da nemaju lektora?
MayDay Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Nije doprinos topiku, ali moram da ostavim poklončić za Sajma: @AnaMarijaPop: @leyakeller Sex & City je upravo najfeministickija serija ever. Prva koja je rekla da je sex bez obaveza just fine.
Turnbull Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Ali ima i bolje! Ana Marija Popovic @AnaMarijaPop 20h Evo sedimo @stajedemo i ja u Briselu i gledamo Zoranu :D Collapse Reply Retweet Favorite 1 Favorite 6:53 AM - 11 Sep 13 · Details [*] spjajder @anjajankovic 18h @AnaMarijaPop hahaha a jutros smo moja drugarica @pingvin4life i ja sedele u Edinburgu i gledale Zoranu :D Expand [*] Ana Marija Popovic @AnaMarijaPop 17h @anjajankovic @pingvin4life Najjace!
copkillah Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Зановетак и жирафаOpservacija mlade DS-ovke na temu Srpske Majke.hint: ne uzimajte joj za zlo nepoznavanje pravopisa i gramatike
MayDay Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Ništa mi nije jasno, Syme. Kakvo gledanje Zorane?
Turnbull Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Otkud ja znam, možda gledaju na jućubu.I koje Zorane? Zoranneh? Ili Zorane?Who cares, u svakom slučaju je treš.
Patty Lee Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 nista ja ne mogu da pohvatam ove twitter razgovore.jesu one to ironicne ili...? neka sprdnja na... neciji... racun? ali zorana je 100% nasa zorannah! Who cares, u svakom slučaju je treš.tako nekako.da citiram sejlorku: ovde sve prsti od pripadanja visoj srednjoj klasi.
James Marshall Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Čekaj, je li ovo ona džentrifikovana gospođica?
Budja Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Зановетак и жирафаOpservacija mlade DS-ovke na temu Srpske Majke.hint: ne uzimajte joj za zlo nepoznavanje pravopisa i gramatike Obavezno fotkanje ispred Zoranove slike.
James Marshall Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Зановетак и жирафаOpservacija mlade DS-ovke na temu Srpske Majke.hint: ne uzimajte joj za zlo nepoznavanje pravopisa i gramatikeKakav pančlajn na kraju, ostavlja više dilema nego na početku teksta, za koga navija dotična u "trenutcima kad se zainteresova i prepozna neke pesme"
slepa živana Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 iskočio mi osigurač u slut detectoru.:lolol:imaš licnu?
Recommended Posts