Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
a ko je retard i kako je moguce da nemaju lektora?
:whistle:
Posted

Nije doprinos topiku, ali moram da ostavim poklončić za Sajma: @AnaMarijaPop: @leyakeller Sex & City je upravo najfeministickija serija ever. Prva koja je rekla da je sex bez obaveza just fine.

Posted

Ali ima i bolje!

1. Ana Marija Popovic@AnaMarijaPop 20h Evo sedimo @stajedemo i ja u Briselu i gledamo Zoranu :D Collapse

6:53 AM - 11 Sep 13 · Details [*] 7dfb95df55b745016a767979e592707f_normal.jpegspjajder@anjajankovic 18h @AnaMarijaPop hahaha a jutros smo moja drugarica @pingvin4life i ja sedele u Edinburgu i gledale Zoranu :D Expand [*] e2eadb62e6717357821354e44eceb650_normal.jpegAna Marija Popovic@AnaMarijaPop 17h @anjajankovic @pingvin4life Najjace!

Posted

Ništa mi nije jasno, Syme. Kakvo gledanje Zorane?

Posted

Otkud ja znam, možda gledaju na jućubu.I koje Zorane? Zoranneh? Ili Zorane?Who cares, u svakom slučaju je treš.

Posted

nista ja ne mogu da pohvatam ove twitter razgovore.jesu one to ironicne ili...? :huh: neka sprdnja na... neciji... racun? ali zorana je 100% nasa zorannah! :thumbup:

Who cares, u svakom slučaju je treš.
tako nekako.da citiram sejlorku: ovde sve prsti od pripadanja visoj srednjoj klasi.
Posted

Čekaj, je li ovo ona džentrifikovana gospođica?

Posted
Зановетак и жирафаOpservacija mlade DS-ovke na temu Srpske Majke.hint: ne uzimajte joj za zlo nepoznavanje pravopisa i gramatike
Kakav pančlajn na kraju, ostavlja više dilema nego na početku teksta, za koga navija dotična u "trenutcima kad se zainteresova i prepozna neke pesme"
Posted
iskočio mi osigurač u slut detectoru.
:lolol:imaš licnu?