Jump to content
IGNORED

US Open PbP

renne

Recommended Posts

Posted
@cboy, o cemu ti covece pricas ?
O paternu koji se kod Novaka ponavlja bez izuzetka. I on je zivotinja koja ume da igra i u tom smislu sve stima, ali ga ocigledno jebe glava, uvek na isti nacin.
  • Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

70

• renne

58

• harper lee

52

• duda

43

Top Posters In This Topic

Posted

malo je bezveze sto je ovoliko malodusan. ne bi dobio ovo ni da je poveo 2-1 u setovima.

Posted

I dalje sipa i daruje. E, moj Novace.Bolji si ti od njega i sada igracki, nesto su ti slabije fizikalije i mnogo slabija glava.Lepo kaze Fibak, hoces li da budes samo teniser ili teniser i jos nekoliko zanimanja...

Posted
ja ne razumem gde vi vidite prodaju ™ nadal igra ko posednut
Igra jer mu se može. Powered by Đoković
Posted

ok, nadal je br 1, nadam se da ce ovaj nas proigrati kako ume sa broja 2

Posted
Igra jer mu se može. Powered by Đoković
da. al u qrcu.
Posted

novak je jebeno zreo za penziju. ili bar za jedno dugo lijecenje kod nekog dobrog psihijatra.sto covjek radi na nadalove brejk lopte, pa to je za ne povjerovati. i generalno, kako se nicim izazvan raspada, sam od sebe...drago mi je da sam bar pogodio rezultat meca i cetvrtog seta.zbogom nole, ja te stvarno vise ne namjeravam gledati

Posted

I na kraju predaja...Jeziva bruka.Bolje mu je da klekne i moli onog Ča(e)tojevića (štagod) da se vrati, i radi malo s njim. Ovako nikada više neće dobiti ni jedno finale.

Posted

Koji ste vi defetisti...Apsolutno je normalno da Djokovic gura 5 GS bez poraza, ali ako u par meceva ne moze da dobije ljude u top 5, onda je zreo za penziju i sta vec ne.Dzizus...

Posted

Povraca mi se od vas. A za Novaka :Hail: i naravno za Rafu :Hail: :Hail: :Hail:

Posted (edited)

Jbg, mozda mu ne treba doca Cetojevic za dijete, ali mu treba neko takav za glavu (uostalom, otkad je plemeniti dr odjezdio, Novak stagnira). Ne moze da se bavi parapolitikom, humanitarnim radom, druzenjem sa dzet-setom, da leci svakodnevna ludila svog poblesavelog oca (kao ono najnovije sa gospojom Mateus) i da - igra tenis.Neka odluci sta hoce.

Edited by Yoda
Posted

dakle, neverovatno. ljudi, jeste li vi svesni da se ponašate kao da je on dužan da bude nepobediva zver? odvratno. jednako odvratno kao kad ste prisvajali njegove pobede je ovo kako ga sad odbacujete.