renne Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Ma ona se uvek raspadne u ovakvim situacijama
koksy Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 gledajući ovaj meč otkrio sam da imam medicinski problem. kad god se vika naguzi na prijem, meni skoči neki pritisak u preponama.
Max Morlock Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Nisi jedini... nego da li je neko provalio gde je Anina desna, hm... dojka? Nigde je nema od početka meča!?
Timmi Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 konacno se pise o pravim stvarima.nego, nikad vise ne dolaze na pamet rijeci jednog mudrog covjeka. To je samo „zatvori oči i sevaj iz sve snage na drugu stranu“. Što je najgore, danas se igra takav tenis i takve igračice prolaze. Pogledajte sestre Vilijams, Šarapovu, Anu Ivanović, koja udara kao kamion na steroidima.
freakns Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 opa, jel to Palcica odlucila da se ne raspadne? ipak, sledi servis koji je do sada uzela ukupno 2 puta u poslednja dva seta///
renne Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Izgubila je meč u kome je imala 20 vinera više od protivnice
Max Morlock Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Vika se neočekivano puno mučila sa Anom...
freakns Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 ipak in, ipak se raspala... ali dobro, ovaj put jos i moze da kaze da je zadovoljna igrom. u odnosu na ocekivano, ovo je 10x bolje
Cash Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 uzas ana ce uvek biti tu gde jeste dok se ne smiri malo. Jebote raduje se svakom poenu ko da je gol dala za svesku titulu u fudbalu.Jebote igraj tenis smiri emocije jel to tako tesko
Timmi Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 (edited) ja sam se ukljucio pocetkom drugog seta. nesto nisam siguran da je granollers uzeo neki poen od tad. Edited September 3, 2013 by Timmi
Garnirung Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ma ovo je već sprdnja.Naročito sa ovim komboima volej-smeč
Recommended Posts