Jump to content
IGNORED

najbolja stvar koju ste ikad čuli, ali samo jedna.

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted
+1024Kad je već samo jedna stvar u pitanju onda je to ova. Kad god i gdje god sam je čuo (od Sopranosa do Petkazanja) legla je samo tako. Baška što je umjesto originalne muzike koristim kao muzičku podlogu kad gledam Gusztava, savršeno odgovara uz bilo koju epizodu.
Posted

Cant you hear me knocking (RS)

To bi bila rezerva ukoliko taj one-song player za pusto ostrvo ne bi iz nekog razloga mogao da svira "Time Waits For No One":
Posted

ne znam koliko se slažete, ali čini mi se da je ovo do sada jedna sasvim solidna VA kompilacija. možda bi mogao neko ko zna kako, i ko ima vremena, da kreira kanal na jutjubetu,,, neki PPP best of

Posted
ne znam koliko se slažete, ali čini mi se da je ovo do sada jedna sasvim solidna VA kompilacija. možda bi mogao neko ko zna kako, i ko ima vremena, da kreira kanal na jutjubetu,,, neki PPP best of
ja bih rado, ali sam na putu. posebno sto mi se dosad sve svidja, a i meatloafa cu nekako preguratiSent from my iPhone using Tapatalk
Posted
ona ti je soulmate kakav ti nikad nijedan covek nece biti, ---
zaobilazila sam temu iz istih razloga kao batticuore i pomalo me iritirao topik. ali ako prihvatim ovo gore, ili ono da sam država šta bi mi bila himna, ili da kažem ko sam ja kad bih bila muzika, onda nema dileme
Posted
ja bih rado, ali sam na putu. posebno sto mi se dosad sve svidja, a i meatloafa cu nekako preguratiSent from my iPhone using Tapatalk
Umem ja i pateticnije od cufte, ali topic kaze samo 1Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
Posted

a gde je onaj topik sa pesmama za sahrane?

Posted

ni groba mu se ne znaSent from my iPhone using Tapatalk

Posted

plejlista

ali kako se dobro otvara kompilacija...