May 20, 20159 yr Lagano,sa pola gasa,za ovu boraniju i ne treba vise. Da se malo proslavi,pa sledece sezone titula...
May 20, 20159 yr Author Šampioni kupa :0.6: Zasluženo, realno smo najbolji tim. Bez potrebe malo povlačenje u drugom poluvremenu, ali uglavnom bez nervoze kontrola cele utakmice Edited May 20, 20159 yr by levi
May 20, 20159 yr pa da im se dopusti i titulu da uzmu za to će morati bambalići extra da se angažuju čestitke na prvom trofeju
May 20, 20159 yr božezdravlje jednom kad siđu ovi Tedovi sa vlasti, pa da im se dopusti i titulu da uzmu +1 Колико има трофеја чувени Реал са Нишаву? Правда за Чуку!
May 20, 20159 yr za to će morati bambalići extra da se angažuju Kakvi bambalici,ima Cuka malo jacih igraca...
May 20, 20159 yr Nisu mi jasni ovi što se slikaju sa tri prsta, a trijumfovali u domaćem takmičenju?! Potpuno omašili kontekst ...
May 20, 20159 yr Author Jedva sam našao ko je digo tropst. mali iz Zvezde, ko bi drugi. Svaka čast stoko Evo ovde nema
May 20, 20159 yr Jedva sam našao ko je digo tropst. mali iz Zvezde, ko bi drugi. Svaka čast stoko Evo ovde nema Богу хвала да се и код њих запати нека душеугодна пракса.
May 20, 20159 yr Богу хвала да се и код њих запати нека душеугодна пракса.zar prsti ne treba da budu skupljeni