Jimmy Kowalski Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 (edited) autogolhttp://www.youtube.com/watch?v=-57hNBzkUvY Edited October 13, 2013 by Jimmy Kowalski
malkin Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 (edited) bedak, ovo se stvarno retko viđa.nego, hokej, pravi sport za muškarce+ da iskoristimo u potpunosti nove mogućnosti--najbolji potezi prošle nedelje:goloviodbranekiropraktika Edited October 13, 2013 by malkin
Jimmy Kowalski Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Patke opet bile mocne. Ne samo da su pregazile Senatore, vec su to ucinile u retro dresovima, obelezavajuci 20-godisnjicu fransize.
Miljenko Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Sjajan mec u Bostonu. Gustavsson fenomenalan na golu Red Wingsa. Domaci su imali 5 na 3 PP, 1:53, pocetkom 3. trecine, ali nisu uspeli da smanje zaostatak. Lucic nije igrao skoro ceo zavrsni period, zbog problema sa opremom. Nakon sto se konacno vratio na led, daje gol za 2-3. Bruinsi su napravili fin EN pritisak, no nije bilo promene rezultata.Milina je gledati kako igraju Datsyuk i Zetterberg.
stoutspectacledbold-head Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Uuuuuuu.. Vidi četvrti gol... :ziga: :ziga: :ziga:http://www.youtube.com/watch?v=c-7NgESsc5Y Valjalo bi se uspostaviti nekakvo saglasje da ovoga remek-dela ( ) bude na svakoj stranici ovoga humanoga topika.Meni sezona krenula tek danas ( ), prenosom iz TD Gardena.Detroit upucao Tuku ni iz cega.U fazonu, " hajd'mo mu ga zabit' " i zabiju mu ga.Tri puta tako.Boston nije umeo resiti 2 igraca viska sredinom poslednje trecine.Lucic spucao stoti gol karijere.
stoutspectacledbold-head Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 @MiljenkoDzaba sam krecio. :P
malkin Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Tejlor Hol, dva gola u razmaku od osam sekundi:
stoutspectacledbold-head Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 (edited) Numem ( za video ).Skroz dobar hoki, Van bolji, Pit konkretniji.Vrhunska reakcija Kasijana za treci gol, a 20 sec. kasnije Maaaattttaaaa poravnava nhl prvencem mu.Na minut i pol do kraja mec Luongo ( ) hvata "zivu loptu" Sateru sa penala.Dodaj jos i produzetak i penale.Za kompletan ugodjaj, trebalo je jedino jos da ovi poduvaju, al' jebajiga.Fluri dosao na 14/14 kada zatvara penal seriju. Edited October 19, 2013 by stoutspectacledbold-head
stoutspectacledbold-head Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 (edited) Jos jedared i necu vise.http://video.nhl.com...2013020110-86-hZapravo, funkcionalno sam nepismen. Edited October 19, 2013 by stoutspectacledbold-head
malkin Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 inače, mnogo je lepo opet gledati utakmice protiv timova sa zapada (mada sam ovu danas propustio), baš mi je to falilo.
stoutspectacledbold-head Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 evo evo :PNisam mislio na taj video zapis.Nesto se pobrkalo.
Recommended Posts