April 11, 201410 yr Pa kako zvizde penale u zadnje vreme za City ne bih se u tu crkvu krstio. A i Lukakara je opet na vatritm, no verujem ja u Silvu i Goufrana,tj. Agbonlahora, odnosno Negreda, doup....
April 11, 201410 yr Moraju jednom da prorade, svi odjednom. A i napravila sam 2 transfera, nista se ne sekiraj.
April 13, 201410 yr Ducca je jedan pristojan mladic koji nije zeleo nesto da insinuira kad cu vec da mu ucinim uslugu i pobedim te.
April 13, 201410 yr Jbg, meni se ucinilo da se uvatio za koleno u prvom trenutku, posle nesto izadjoh i vidim da je zamenjen. Ja muku mucim sa Cuvarima tradicije, presabiram bodice jedan po jedan, bonusi, izmene, bice na noz, 2-3 boda ce presuditi. Mozda Terrijev projektovani bonus bude jezicak na vagi :misko: Edited April 13, 201410 yr by ducca
April 13, 201410 yr Bolje se uzdaj u Mertesackera i neki njegov glavomet. 10 razlike plus Zabaleta kuci i stagod od Borinija naspram Mertesackera i Howarda, hm...
April 13, 201410 yr Moca u svom stilu cituje i ima mog Azpilikurtu u timu. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
April 14, 201410 yr Sledi opomena pred iskljucenje, lepo mi je trazio spisak i ja mu poslao. Pravda za NBGa!
April 14, 201410 yr ...na kom je i Nolan a cini mi se da ga niko nije uzeo nakon sto si ga ti razdraftovao u januaru