Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Naravno da sam pustila i Mocu, a i tebe cu u sledecem kolu, da ne bih imala poslednji pik na draftu. :P

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted

Sta sam uradio ovo kolo? Ne mogu da proverim preko moba. Znam da mi Oskar i Eriksen izdominirali kao i odbrana Arsenala.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Posted (edited)

@ moca A mozes da kacis fensi slike na FB preko moba?!56 bodova dobio si NBG.edit: zar ne bi bilo postenije da je umesto Nolanovog crvenog usao Januzaj sa asist -_-

Edited by John Coltrane
Posted

Praslin se vratio u pravo vreme, taman sa dogovorimo zimski draft.. Moj predlog je da bude u toku poslednje nedelje januara Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk

Posted

Na kraju prelaznog roka i u zadnjoj nedelji kad je moguce odrati WC.

Posted

Видим да сам зајебао ствар са Освалдом, извињавам се. Нисам се логовао на форум нити га читао а није ми пало на памет да је неко драфтовао тог болида. Како бих исправио ствар, први пут када будем играо против свакога кога сам добио захваљујући Освалду (сећам се једног меча где ми је био капитен), има да одем у минус 50 како бих сигурно изгубио. Нећу то да радим пре драфта како не бих тим поразима поправио редослед бирања. Молим оштећене да се запљуну на топик.

Posted

Vodim protiv Konja Vranih u derbiju kola, ako se Ozil i S.Kazorla bas ne useru u Vilu eto meni pobede i +6 na vrhu h2h tabele. A moze i Bakari Sanja da bude clean uz gol i asistenciju :ss1:

Posted (edited)

60 bodova, oprao i svoj prvi tim. Jebeno sam drugi u Klasiku i tek deveti u h2h :isuse: Baksuz.com

Edited by ducca
Posted
Видим да сам зајебао ствар са Освалдом, извињавам се. Нисам се логовао на форум нити га читао а није ми пало на памет да је неко драфтовао тог болида. Како бих исправио ствар, први пут када будем играо против свакога кога сам добио захваљујући Освалду (сећам се једног меча где ми је био капитен), има да одем у минус 50 како бих сигурно изгубио. Нећу то да радим пре драфта како не бих тим поразима поправио редослед бирања. Молим оштећене да се запљуну на топик.
Ne tripuj se, kakav Osvaldo, taj imao jedno dobro kolo za celu sezonu. Sto se mene tice nema potrebe za bilo kakvim odlaskom u minus ;)Samo da potvrdimo koliko krugova je u januarskom draftu? Zaboravih sta je receno, ako je i receno, ali po meni logicno nekih 2 kruga. Jedan je premalo, a 3 mozda i previse na polusezoni.
Posted
Samo da potvrdimo koliko krugova je u januarskom draftu? Zaboravih sta je receno, ako je i receno, ali po meni logicno nekih 2 kruga. Jedan je premalo, a 3 mozda i previse na polusezoni.
To je minimum krugova u kojima su obavezni svi da učestvuju.. Prošle godine smo imali i dodatne krugove za one koji imaju veći broj igrača za šut kartu Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk
Posted

Nikakav problem, daj samo da usaglasimo detalje. Ne mogu iskreno da sacekam da sutnem par njuski...