colonelo Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Jedna veoma podcijenjena uloga:Bitter MoonSjajna transformacija iz otmjenog džentlmena u bolesnog perverznjaka.
Hippie Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 usput, deppova najbolja uloga u karijeri.hmne.... najbolji je bijo u Dead Man-u i FaLiLV-u http://www.youtube.com/watch?v=uOmtVFQ3WF8 a Ledger kao Joker mi je definitivno omiljeti zlikovac na ekranu...... jedan od retkih filmova koji sam u bijoskopu overila dva puta... naravno zbog njega....... i danas mi se stegne u grlu kad pomislim da ga vise nema
Hippie Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 i naravno.... njegovo Visocanstvo; http://www.youtube.com/watch?v=26h-H6CFO-A
Zen Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 (edited) Al Pačino u Kumu 2, Brando u Poslednjem Tangu u Parizu, De Niro u Razjarenom biku i DDL u Mojem levom stopalu.edit: mnogo dobrih ostalih uloga ali neuporedivo sa ove četiri Edited July 13, 2013 by Zen
Indy Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Ma jok. Shvatio sam da je poenta da svako okači po jedan, lični izbor za najbolju ulogu. +1Evo od mene (i nema vise)
Jimmy Kowalski Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Jedna veoma podcijenjena uloga:Bitter MoonSjajna transformacija iz otmjenog džentlmena u bolesnog perverznjaka.+1Veoma podcenjen glumac..Jos malo sjajnih glumackih kreacija, a za koja su mahom izostala priznanja:Eli Wallach (The Good, The Bad and the Ugly) Lee Marvin/Toshiro Mifune (Hell in the Pacific) Sean Connery (The Hill) Robert Shaw (Jaws) Steve McQueen (Papillon) Ernest Borgnine (Convoy) Rod Steiger (A Fistful of Dynamite)
Jimmy Kowalski Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 jos nekoliko:Gary Oldman (Sid & Nancy) Albert Finney (Browning Version) Michael Douglas (Falling Down) Brendan Gleeson/Jon Voight (The General) Jack Nicholson (The Pledge) Michael Caine (The Statement)
Giggsy Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 (edited) Dustin Hoffman: I mozda jos bolji ovde: Edited July 14, 2013 by Giggsy
Recommended Posts