MocaVukotic Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 (edited) u vezi ledgeranjegova najbolja je ona u brokeback mountain. za mene veliko iznenađenje. oduvao je onog gyllenhaala i sve ostale. pa i taj joker... šteta, mogao je biti veliki glumac. možda. Edited July 12, 2013 by MocaVukotic
Mostly harmless Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Fren, ne bih da ti kvarim zabavu, ali ako ćeš nastaviti da trebiš kompletnu svetsku kinematografiju, post za postom, well...
nisam ja Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 pa nek nabroji sve da se ostali ne cimaju. kad bi različiti nikovi lepili sve ove slike kao imalo bi više smisla?
Mostly harmless Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Ma jok. Shvatio sam da je poenta da svako okači po jedan, lični izbor za najbolju ulogu. Abitno, nastavite...
MocaVukotic Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Shvatio sam da je poenta da svako okači po jedan, lični izbor za najbolju ulogui da se malo izdebatuje... evo, npr, ako sam dobro video, još nema ni jedne brandove uloge...
fren Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 u vezi ledgeranjegova najbolja je ona u brokeback mountain. za mene veliko iznenađenje. oduvao je onog gyllenhaala i sve ostale. pa i taj joker... šteta, mogao je biti veliki glumac. možda.meni je najbolji njegov govor (jokerov) kada ga privedu u stanicu. ee ta scena je odlicna!
Papovac Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 RIPo da,ledzer otkida ovde. kako se igra sa tikovima koje joker ima :ziga: . a upad na zurku razvaljuje
MocaVukotic Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 evo još par ludačkih ulogadr gonzo / benicio del toro (fear and loathing in las vegas, 1998)Dr. Gonzo: As your attorney, I advise you to take a hit out of the little brown bottle in my shaving kit. You won't need much, just a tiny taste.david kleinfeld / sean penn (carlito's way, 1993)David Kleinfeld: Fuck you and your self-righteous code of the goddamn streets. Did it pull you out of a 30 year stint in only 5 years? No, it didn't, I did. Did it get you acquitted 4 fucking times? No, it didn't, I did, so fuck you, fuck the streets, your whole goddamn world is this big, and there's only one rule, you save your own ass.manny manheim / jon voight (runaway train, 1985)Sara: You're an animal!Manny: No, worse! Human. Human!don logan / ben kingsley (sexy beast, 2000)Don: What you think this is the wheel of fortune? You think you can make your dough and fuck off? Leave the table? Thanks Don, see you Don, off to sunny Spain now Don, fuck off Don. Lying in your pool like a fat blob laughing at me, you think I'm gonna have that? You really think I'm gonna have that, ya ponce. All right, I'll make it easy for you. God knows you're fucking trying. Are you gonna do the job? It's not a difficult question, are you gonna do the job, yes or no?
Pokojni Ruxin Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Nominovao bih neku rolu Choi min-sika (otprilike I saw the devil), ali ne znam koliko je pošteno da ocenjujemo glumu na jezicima koje nemamo pojma.A džejka la motu smatram najboljom ulogom koju sam video u životu.
Ravanelli Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 (edited) Paul Scofield kao Thomas Moore u A Man for All Seasons Edited July 12, 2013 by Ravanelli
Recommended Posts