yolo Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 meni najhilarijusnije ovo sa ucitavanjem nacionalizma.
kim_philby Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 pa to je zato sto je nacionalizam zapravo nepoznata kategorija u srba. jebiga, taman sam hteo da branim rajnu ali kada vidim ovaj tvdldi i tvidldum tvoj i mileramov nastup prodje me zelja.
Indy Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Na svu srecu, skojevski zar za skakanjem u jednomislje je, takodje, potpuno nepoznat medj Srbljem.
yolo Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 mislim, i ja bih je napadao, ali kada vidim kripto-kretenizam u ofanzivi na nju, napravio bih barikadu golim telom
MancMellow Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 nije problem u problematičnosti, očito. mene zanima šta i zbog čega se u govoru nemalom broju ljudi dopalo.različitim ljudima su različite stvari problematične, to se podrazumeva. uzgred, evo šta vikipedija kaže o profesorki rajni dragićević.ok, ono što ja umem da pročitam odavde je da je stručnjak za ono čime se bavi i to je to.
kim_philby Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 (edited) Na svu srecu, skojevski zar za skakanjem u jednomislje je, takodje, potpuno nepoznat medj Srbljem.ma jeste skojevci su problem. manc je bas pravi. na brzaka je turio pionirsku maramu u djep i sada se pravi. Edited July 13, 2013 by kim_philby
Indy Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 ...zašto je veći deo govora (onaj u kome se govori o urušavanju profesorskog poziva i uopšte obrazovnog sistema, kao i daju saveti o tome kako budući profesori treba da se ponašaju) potpuno nezanimljiv za PPP populaciju?I ti i ja smo deo PPPopulacije. Ne znam zasto bismo se ukljucivali u kolo koje se, iz ko zna kojih razloga, po ko zna koji put pokrece od poznatih kolovodja.Inace, na ovom forumu se (medju masom te kolo-igrajuce PPPopulacije) desio apsolutno nezabelezeni ideoloski prevrat. Nije cudo da Mp40 vise ne stanuje ovde.
Indy Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 ma jeste skojevci su problem. "Skojevski zar za skakanjem u jednomislje". Ti kao umes da pises, ali izgleda da slabo stojis sa citanjem.
kim_philby Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 mislim, i ja bih je napadao, ali kada vidim kripto-kretenizam u ofanzivi na nju, napravio bih barikadu golim telompa njen tekst jeste problematican i jeste indikator nesposobnosti tzv. javnih intelektualaca u srbiji da misle problem u kojem se nalaze. ali to ne znaci da nije istinit na jedan nacin i da ne nazire problem.
kim_philby Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 I ti i ja smo deo PPPopulacije. Ne znam zasto bismo se ukljucivali u kolo koje se, iz ko zna kojih razloga, po ko zna koji put pokrece od poznatih kolovodja.Inace, na ovom forumu se (medju masom te kolo-igrajuce PPPopulacije) desio apsolutno nezabelezeni ideoloski prevrat. Nije cudo da Mp40 vise ne stanuje ovde.o cemu pricas? kakav prevrat? ma ko me jebe kada sam otvorio ovu temu.
yolo Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 pa njen tekst jeste problematican i jeste indikator nesposobnosti tzv. javnih intelektualaca u srbiji da misle problem u kojem se nalaze. ali to ne znaci da nije istinit na jedan nacin i da ne nazire problem.to je ocigledno, kime. pogresan odgovor na pravi problem. laku noc, ujutro je novi dan.
Indy Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 ma ko me jebe kada sam otvorio ovu temu.+1o cemu pricas? kakav prevrat?Nesto sto uveliko prevazilazi akrobatski seks koji ti volis da sprovodis sa gospodjom Logikom.
yolo Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 akrobatski seks, sta je to? ma ko me jebe kad sam otvorio jos jednom ovu temu, sad necu moci da zaspim
boshoku Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 istinit je na jedan način - ovaploćenje malograđanske semantike opšteg mesta, tj muda, bubreziidi spavaj, od avgusta te čeka nemaš pojma koji mordor
Recommended Posts