SleeperSleep Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 ja sa HF imam veliki problem što ne verujem cusacku. i slažem se da je about a boy tu najslabiji film, u tom recimo četvercu, NH, FP, HF, AAB.edit - ni ja ga nisam baš dugo gledao, high fidelity, i moguće je da bi novo gledanje nešto i promenilo. problem je što nemam nerve za gledanje filmova, već dugo...ovo kao da sam ja napisao... scary
đorđe geprat Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 eto, sinoć sam gledao film. zgodan je za ove praznične dane, da uzme termin nekom žestokom ili preozbiljnom filmu. laganica za uz pivo i klopu.đulija je stvarno dobra no, igra sebi blizak lik, hju grant mi je onako, najbolje u filmu su likovi iz okruženja. posebno sestra i cimer a najbolja epizoda je knjižar. priča ko priča, realna onoliko koliko i ona iz francuskog "Intouchables". može 7/10
Giggsy Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 (edited) A scena na kraju je naravno omaž ovoj sceni, tako da ne, ovakve scene ne moraju uvek da imaju hepiend (zato možda i jesi bio u dilemi, jer se podsvesno "sećaš" ovog drugog ishoda :)):E, ovo je film zbog kojeg bih ja najpre otvorio dusu ovako kao Moca kada je otvorio topic (u medjuvremenu je obrisan klip, u pitanju je, naravno, Roman Holiday). Moj film za izlazak iz ormara :DPre neki dan su davali Notting Hill, pa pogledah opet. Stvarno drzi paznju, mada mi je drugi deo filma ipak malo manje zanimljiv, priznajem. Cak je i Julia ostavila izuzetno pozitivan utisak na mene, iako je ne volim (za razliku od Audrey iz najboljih dana ). Pokidala je Edited January 7, 2014 by Giggsy
расејан Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Гледао сам га у авиону, на делове, углавном без звука (или су слушке биле килаве или су ме жуљале), мање више дремајући, једно два-три пута. После кад смо увели кабловску, погледао сам га још два-три пута, једном ваљда у комаду.Сећам се сам закључио две ствари: то је читав жанр меке романтичне полукомедије, укључио бих "четири венчања и сахрану" и онај са покретним вратима, дакле рецепт како се праве такви филмови; симпатично и не нарочито оригинално онај што је написао да Џулија Робертс има укупно 1 израз који може да изведе устима ("--") има пиво од мене
đorđe geprat Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 онај што је написао да Џулија Робертс има укупно 1 израз који може да изведе устима ("--") има пиво од мене isto. za endi mekdauel
Ajant23 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Opa, pa dodavajte u naslov topika da se ovde nudi pivo za džabe, da ljudi znaju, zbog posećenosti...
Lancia Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 malo, pomalo, ispade da su svi limitirani osim Marlon Branda (a i ovo je zbog MoceVukotica).
Recommended Posts