MancMellow Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 jel pustite suzu na kraju?Mislim da se predugo družiš sa Španjolcima
MancMellow Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 bezdusni brit nijesam ja podanik. uostalom oni su snimili film :D
adam Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 ovde u uk insistiraju da se to nesto neuhvatljivo u nh zove richard curtis tj za njega kazu da zna da udesi pravu rom-com meru - da u pravim momentima ubaci humor koji razbija romantiku tako da nas postedi ljigavosti. kad smo kod njega, toplo preporucujem ovaj film, veseo i nepretenciozan, super za pogledati
MocaVukotic Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Meh. Od Hornbijevih ekranizacija, High Fidelity zakiva..ja glasam za fever pitch. to je zato što sam fudbaler u duši. knjiga me obuzela svojevremno, pročitao dva puta za tri dana, prepoznao se u svakom redu. a film, onako, nit smrdi nit miriše, mada sam ga davno gledao. malo previše romansirano, knjiga je harsh reality. opet, bolje od high fidelity i about a boy. ali krajnje subjetivan sam ovde.
Cane Vukic Prebranac Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 (edited) dzulija ja predosadna, nema tu filozofije.+1Једна од холивудских звијезда које једноставно не волим. Сморио сам се кад сам је видио у "Мајклу Колинсу" нпр. Edited August 13, 2013 by Cane Vukic Prebranac
Lancia Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 sve i da je snimila samo Erin Brockovich i Pretty Woman, bilo bi dovoljno da bude movie star, sto i jeste. i u Notting Hill-u je odlicna.
giuseppe Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Plus jean.@MocaVukotic: Fever Pitch je dobar, ali ja sam hifilističar (onaj koji se truje hi-fi-jem i vinilima), a ne baš neki sportista, pa je logično da se ne slažemo. High Fidelity sam uspeo da pročitam u dve smene straže, pa sad ti računaj koliko mi se dojmilo... Sve što nemaš u JNA, imaš u toj knjizi: život i muziku :)
MocaVukotic Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 @MocaVukotic: Fever Pitch je dobar, ali ja sam hifilističar (onaj koji se truje hi-fi-jem i vinilima), a ne baš neki sportista, pa je logično da se ne slažemo.pa i ja sam hifilističar, tako da to i nije neki razlog. svejedno, iako je fever pitch uglavnom o fudbalu (uslovno rečeno), ima tu sasvim solidna količina muzike, a o životu i da ti ne pričam. it's all about life.
Mil@n Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 High Fidelity je top class film. Fever pitch mi je takođe odličan ali je za clasu ispod. HF je clasic za sva vremena.
slepa živana Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 meni je super kad zvonko karanović u onom svom, valjda prvom romanu, ispizdi na hornbija što je napisao hi fi pre njega
giuseppe Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Joj da, niški hi-fi :)Oko Fever Pitch-a, možda bolje ovako: fudbal me ama baš ič ne zanima, ne hvatam ništa što se tiče celokupne navijačke kulture. Knjiga ok, čitljiva (kao i svaki Hornbi uostalom), ali nisam poželeo da je čitam ponovo.Sent from Tapatalk 2
Turnbull Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Ja se sećam te Zvonkove prodavnice, i stvarno je bila kao Hi-Fi. Sećam se da sam pre 20 godina tamo kupio Metallicin "Garage Days" na kaseti, dok su se Zvonko u neke njegove kolege raspravljali o domaćim bendovima. I do dan danas pamtim rečenicu: "Obojeni Program žive u nekom sopstvenom dens svetu."
giuseppe Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 :D takve su i knjigeMada, druga iz trilogije je meni ok.
Recommended Posts