Jump to content
IGNORED

Notting Hill (1999)

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted (edited)

Ma bio sam sarkatičan za Meg Rajan,

:) Edited by Syme
  • Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

24

• Zen

15

• MocaVukotic

14

• Lancia

6

Posted

dzulija ja predosadna, nema tu filozofije. nego, super mi je ona scena nosenja bele na sprat na spavanje. bez ikakvog objasnjenje, prosto jedan podrazumijevajuc cin i podrazumijevajuc kontekst - invalid moze da zivi u kuci na sprat i da svoj nedostatak prebrodi putem pomoci iz okruzenja. zvijezda koja je psihofizicki 1/1 ne moze da izidje iz stana jer je okruzenje sprjecava u tome. slicno funkcionisu i scena u knjzari kontra scene citanja knjige na klupi, u hju grantovom krilu. uspjesna antibajka.

Posted
dzulija ja predosadna, nema tu filozofije.nego, super mi je ona scena nosenja bele na sprat na spavanje. bez ikakvog objasnjenje, prosto jedan podrazumijevajuc cin i podrazumijevajuc kontekst - invalid moze da zivi u kuci na sprat i da svoj nedostatak prebrodi putem pomoci iz okruzenja. zvijezda koja je psihofizicki 1/1 ne moze da izidje iz stana jer je okruzenje sprjecava u tome. slicno funkcionisu i scena u knjzari kontra scene citanja knjige na klupi, u hju grantovom krilu.uspjesna antibajka.
uspešna bajka
Posted
dzulija ja predosadna, nema tu filozofije.nego, super mi je ona scena nosenja bele na sprat na spavanje. bez ikakvog objasnjenje, prosto jedan podrazumijevajuc cin i podrazumijevajuc kontekst - invalid moze da zivi u kuci na sprat i da svoj nedostatak prebrodi putem pomoci iz okruzenja. zvijezda koja je psihofizicki 1/1 ne moze da izidje iz stana jer je okruzenje sprjecava u tome. slicno funkcionisu i scena u knjzari kontra scene citanja knjige na klupi, u hju grantovom krilu.uspjesna antibajka.
Zaista si lepo ovo uočila (mada - na koju scenu u knjižari misliš?).A ajde nemoj da te mrzi da elaboriraš ovo "antibajka", mislim da se slažem, ali bih voleo da čujem šta zapravo misliš pod tim.
Posted

Vi svi nemate pojma. Jedna i jedina ikona 90ih:winona_ryder.jpgwinona-ryder-then--large-msg-133799032748.jpgwinona-ryder.jpgAndjele moj :wub:

Posted

Pa porediti njih dve je prosto kategorijalna greška. Vinona je ikona 90ih kao ultimativna reality bites GenX-rka i girl interrupted, a Đuli je što reče Zorge 1 american sweetheart. Dok je Đuli trenirala sa čirliderkama, Vinona je pušila iza tribina with the trench coat mafia i planirala da digne srednju školu u vazduh.

Posted
Pa porediti njih dve je prosto kategorijalna greška. Vinona je ikona 90ih kao ultimativna reality bites GenX-rka i girl interrupted, a Đuli je što reče Zorge 1 american sweetheart. Dok je Đuli trenirala sa čirliderkama, Vinona je pušila iza tribina with the trench coat mafia i planirala da digne srednju školu u vazduh.
Reći da je poređenje između njih kategorijalna greška je pravi primer kategorijalne greške :)
Posted

mislim, ja kao average joe, nikada ne bih pustio Vinonu na gajbu, pre nego što sklonim babin servis.Đulija bi ušla bez prethodne pripreme.

Posted
Reći da je poređenje između njih kategorijalna greška je pravi primer kategorijalne greške :)
?
Posted
?
Pustimo sve to oko Džulija, Vinona i drugih. Složićemo se, što je bitno, da je ovo dobar film koji ume da vrati veru u život. Predovoljno
Posted

Zakljucavajte topic

Posted

ovo delo je prošlo mimo mene jer meni ćera, kada hoće da me zajebava, skrene pažnju na film sa kianu rivsom, metju broderikom, sandrom bulok, hju grantom ili džulijom roberts.

Posted

ja sam moju zenu smuvao tako sto sam je odveo u bioskop da gledamo Notting Hill