Аврам Гојић Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 ja sam mislio da sam jedini koji voli taj film. nedavno sam nabasao na. njega na HBO video on demand i sa zadovoljstvom pogledao.
Zen Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Neveruem šta se piše za Đuli. Bez nje prosto nema filma. Film je na prvi pogled o ljubavi između smrtnika i boginje (otud i tolika neverice da bi ona mogla da prihvati ljubav "anonimnog vlasnika efemerne knjižare"). Ali boginje više ne postoje, iako nam selebiriti kultura stvara iluziju njihovog postojanja - she's just a girl, samo mora to da mu pokaže (a i nama, zasenjenim njenim stardom-om) i scena u kojoj to pokušava da učini je samo srce filma.Inače, Hju Grant jeste car, posebno u About a Boy i Music&Lyrics, a i ovde je super, ali rekoh, Đuli dominira.Carica ili ne, svejedno je (tu ulogu je mogla da odigra bilo koja glumica a rezultat bi bio možda i bolji, ali, to je samo moje mišljenje), u kontekstu filma je poštapalica, da bi se ispričala mnogo ozbiljnija priča.
Turnbull Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (edited) Koja je to ozbiljnija priča? Edited July 7, 2013 by Syme
Zen Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 ja sam mislio da sam jedini koji voli taj film. nedavno sam nabasao na. njega na HBO video on demand i sa zadovoljstvom pogledao.
MocaVukotic Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 (edited) (tu ulogu je mogla da odigra bilo koja glumica a rezultat bi bio možda i bolji, ali, to je samo moje mišljenje)ni slučajno. holivudska zvezda koja igra holivudsku zvezdu mora zaista i biti holivudska zvezda. i to, u to vreme, najsjajnija. ne bilo koja glumica, ne bi prošlo. stvar je u tome da ona treba da padne na običnog čoveka, a da pritom zadrži distancu koju joj status nameće, da stvar ne bi otišla u patetiku ili da, sa druge strane, ne bude preterano hladna. ona je to postigla, tačno je ubola nijansu, i stvarno sumnjam da bi bilo koja druga to mogla. Edited July 7, 2013 by MocaVukotic
Zen Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Koja je to ozbiljnija priča?pogledaj video link malopre postiran
Zen Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 ni slučajno. holivudska zvezda koja igra holivudsku zvezdu mora zaista i biti holivudska zvezda. i to, u to vreme, najsjajnija. ne bilo koja glumica, ne bi prošlo. stvar je u tome da ona treba da padne na običnog čoveka, a da pritom zadrži distancu koju joj status nameće, da stvar ne bi otišla u patetiku ili da, sa druge strane, ne bude preterano hladna. ona je to postigla, tačno je ubola nijansu, i stvarno sumnjam da bi bilo koja druga to mogla.A zašto ne neka druga holivudska zvezda? Nisam ni mislio na neku "manje značajnu" glumicu. Film je ipak priča o liku koji tumači H.Grant i njegovom krugu prijatelja. "Robertsova" je okidač. Nemam ništa protiv nje
Turnbull Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 A zašto ne neka druga holivudska zvezda? Nisam ni mislio na neku "manje značajnu" glumicu. Film je ipak priča o liku koji tumači H.Grant i njegovom krugu prijatelja. "Robertsova" je okidač. Nemam ništa protiv njePotpuni promašaj.
MocaVukotic Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 a koja druga? to je kraj 90-ih, ako se ne varam, nema baš mnogo izbora. ona jeste okidač, ali imamo par segmentčića™ gde vidimo par stvari i iz njene perspektive (lik koji igra alec baldwin, scena u restoranu, tupave, dosadne konferencije...), što čini celu priču more believable.
MocaVukotic Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Pa ipak ćeš morati da mi objasniš :)meni su tu đasvi kako je reditelj uradio protok vremena. umesto sa otpadanjem listova sa kalendara....
Zen Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (edited) Zašto bih ti objašnjavao ako ne shvataš? :) Ako je promašaj, onda je to moj promašaj.edit: odnosi se na dva Syme-ova posta. No hard feelings. Svako ima svoje mišljenje Edited July 7, 2013 by Zen
Zen Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 a koja druga? to je kraj 90-ih, ako se ne varam, nema baš mnogo izbora. ona jeste okidač, ali imamo par segmentčića™ gde vidimo par stvari i iz njene perspektive (lik koji igra alec baldwin, scena u restoranu, tupave, dosadne konferencije...), što čini celu priču more believable.Daj...jedina li je bila ona? U biti, nije ona problem nikakav, samo kažem da je njenu ulogu mogla da odigra još neka glumica, ali Grantovu samo on. O ostalima nema spora, nadam se.
MocaVukotic Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 o ostalima nema spora, nema ni o grantu, igra samog sebe, ali baš me zanima neki tvoj alternativni kasting za glavnu žensku ulogu, sad vidim, te 1999?
Recommended Posts