May 18, 201410 yr Author Celu tekmu je pravio nekontrolisane faulove, nisam ni mislio da ce ostati do kraja.
May 18, 201410 yr ovo će izgubiti mirotić blesavim šutevima sa poludistance, ne znam ni koji su mu moj gurali loptu pored rodrigeza i rudija.
May 18, 201410 yr Singlhendidli, slično je uradio u završnici čuvene tekme u četvrtfinalu na istom parketu.
May 18, 201410 yr Tyus i Rice presudili produžetak. Neverovatno koliki odraz i kakav tajming ima Tyus.
May 18, 201410 yr Ovo će da bude još veće iznenađenje od pobede Rusije u finalu usred Španije na EP pre nekoliko godina.
May 18, 201410 yr prelomili su četvrtfinale onom ludačkom serijom u poslednja dva minuta protiv armanija, zatim su prekjuče u ludoj završnici dobili barselonu i sad će pobediti bez obzira na minus od 11-12 poena koliko je bilo krajem prvog. pobednička ekipa i apsolutno zasluženo će osvojiti trofej, a drago mi je i što će to učiniti blat svojom "nekontrolisanom" košarkom na koš više.
May 18, 201410 yr A da se Nelson nije okliznuo... eee... I ne samo to, nego će i Zvezda i Real posle ovakvih sezona ostati samo sa trofejom nacionalnog kupa. Rajs - kakva utakmica.