Прслин Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Ne brini, za dve nedelje ce biti -400.
Прслин Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Bude mi lepo kada ih sve pootpustam nakon loseg kola.
Lezilebovich Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Nadam se da ce Lukaku da pokida u Evertonu i da ce se isplatiti njegovo neprodavanje.
Прслин Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Ништа, лажно сам те оптужио за нешто што сам ја урадио али није успело. :) Important information All transfer window signings will be added to the game by Tuesday 13:00 BST.
Timmi Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Nadam se da ce Lukaku da pokida u Evertonu i da ce se isplatiti njegovo neprodavanje.njegovo neprodavanje ti se vec debelo nije isplatilo.
Lezilebovich Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 što se tiče para to mi je već jasno, ali je bilo urgentnijih stvari. međutim, ako počne da igra i bude prva opcija, vratiće mu se cena bar malo na gore ...
zoki Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 njegovo neprodavanje ti se vec debelo nije isplatilo.Ma gde mu se nije isplatilo, čovek ima laganih 3-0 i bez njega , protiv mene je dobio 7 poena od rezerve jer je Lukaku ostao na klupi Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Timmi Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 što se tiče para to mi je već jasno, ali je bilo urgentnijih stvari. međutim, ako počne da igra i bude prva opcija, vratiće mu se cena bar malo na gore ...pa nema veze, svejedno si izgubio. ako pocne da igra, mogu i ja da ga uzmem nazad samo bez gubitaka.
malkin Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 jbt kako se menjaju cene... da sam juče napravio svoje današnje transfere imao bih bar 0.3 više u banci
kralj Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 To su dosta promenili u odnosu na prošlu sezonu.
kralj Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Mogo drastičnije variraju cene. Prošle godine je bilo potrebno bar dva meseca da nekome padne/skoči cena za 0.5, a često i više od toga. Barem tako meni deluje.
Recommended Posts