Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

• Author

Ne brini, za dve nedelje ce biti -400. :isuse:

sto pravis toliko transfera covece? :D

• Author

Bude mi lepo kada ih sve pootpustam nakon loseg kola. :s_d:

Nadam se da ce Lukaku da pokida u Evertonu i da ce se isplatiti njegovo neprodavanje.

Kolko će Ozil da košta, zna li se?

On 2. 9. 2013. at 21:58, Праслин said:
John Coltrane? :ph34r:
Sta?
  • Author

Ништа, лажно сам те оптужио за нешто што сам ја урадио али није успело. :) Important information

• All transfer window signings will be added to the game by Tuesday 13:00 BST.

On 3. 9. 2013. at 6:23, Lezilebovich said:
Nadam se da ce Lukaku da pokida u Evertonu i da ce se isplatiti njegovo neprodavanje.
njegovo neprodavanje ti se vec debelo nije isplatilo.

što se tiče para to mi je već jasno, ali je bilo urgentnijih stvari. međutim, ako počne da igra i bude prva opcija, vratiće mu se cena bar malo na gore ...

On 3. 9. 2013. at 7:59, Timmi said:
njegovo neprodavanje ti se vec debelo nije isplatilo.
Ma gde mu se nije isplatilo, čovek ima laganih 3-0 i bez njega , protiv mene je dobio 7 poena od rezerve jer je Lukaku ostao na klupi Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
  On 3. 9. 2013. at 8:06, Lezilebovich said:
što se tiče para to mi je već jasno, ali je bilo urgentnijih stvari. međutim, ako počne da igra i bude prva opcija, vratiće mu se cena bar malo na gore ...
pa nema veze, svejedno si izgubio. ako pocne da igra, mogu i ja da ga uzmem nazad samo bez gubitaka.

jbt kako se menjaju cene... da sam juče napravio svoje današnje transfere imao bih bar 0.3 više u banci :isuse:

To su dosta promenili u odnosu na prošlu sezonu.

Sta su promijenili? Sve je isto.

Mogo drastičnije variraju cene. Prošle godine je bilo potrebno bar dva meseca da nekome padne/skoči cena za 0.5, a često i više od toga. Barem tako meni deluje.