Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Cigan brazilski !!!

• Replies 5.1k
  • Views 181.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Author

Само да напоменем да је Убибоби навијач Партизана ;)Сада му есемесујем нека форумска правила обраћања.

Opa, izgleda da sam zabelezio prvu pobedu u debitantskoj sezoni i to nad uvek neugodnom ekipom Ronina koju sa klupe predvodi iskusni strateg Dzon Koltrejn. Protivniku se zahvaljujem na fer i korektnoj borbi i 4 poklon boda. Od mojih pulena istakla se odbrana. Naravno, ovo ne vazi za kapitena Sanderlenda, koji ce prvom prilikom ostati bez angazmana. Sredina i napad su svojim necinjenjem, ali i lepim ponasanjem doprineli ovom lepom uspehu te narednu utakmicu ocekujem u mnogo boljem raspolozenju :fantom:
Cestitke na pobedi, mogla je biti i ubedljivija, kolo za zaborav sa sve Anicebeom :isuse:
Само да напоменем да је Убибоби навијач Партизана ;)Сада му есемесујем нека форумска правила обраћања.
Ma nema to veze s "vecitima" ...vise je licno, izmedju mene ,Paulinja i njegovog nestabilnog temperamenta u kriticnim momentima...Sve u svemu, primljeno k znanju . Nisam ja :fashisto:

Arnautovic presao u Stoke. Dace 3 gola na prve 2 utakmice i onda ce da zabode prvo Waltersa, koji mu nece dati da puca penal, pa onda i Marka Hjuza.

Tolaa -40, LeBron 5 :isuse:

ne kontam zasto sam dobio x3 na tacan rezultat man city-a kad je pre utakmice lepo pisalo x2? isto to se desilo i u prvom kolu sa west ham-om, samo obrnuto.. mislim nije da se zalim, ali da li postoji logicno objasnjenje? inace, spremam jednu poslasticu za sve ljubitelje statistike, vezano za ovu gol saharu u PL, stay tuned :)

Zato sto je pisalo x3.

Famozni Marijapa se vratio :D

Zato sto je pisalo x3.
meni pisalo x2

Ovako nešto se ne viđa svakog gameweeka. najgore kolo u mojoj istoriji. Dva dana nisam smeo da otvorim sajt od sramote. I imam šta da vidim.. da, najgori sam u obe lige, a Šurdilovic mi je ekstra transferima velikodušno poklonio pobedu. Hvala mu. Ako se naknadno otkriju neke uplate u azijskim kladionicama, ja nemam ništa s tim

Pogadjajte o kome se radi :lol: Gameweek transfers 8

• Author

John Coltrane? :ph34r:

Jos 16 pobjeda :fantom:

Prasline, ajde ne zabusavaj! Rekao si -40 :mad: