Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Sad tek upalio tv, kakva povreda Giroud-a? Teo da ga pazarim jos vcrs dok ne skoci cena :isuse:

• Replies 5.1k
  • Views 181.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

WBA mi golom u 92' izbija cetvrti tacan rezultat u 7 utakmica :isuse:125 za sad i katanac na CFC-u.Sto se tice fantazija Begovic je pobedijo™ :Hail: i ja zajedno s njim jer sam ga ostavio iako igraju protiv 'mocnog' Grada™.Rietheru pokvaren CS golom u 92' nazalost... veznjaci nikakvi sa 2, 2 i 3.Uolkot mali govnar je na izlaznim vratima™ i ne izbacujem ga samo zato sto ga mnogo neprijatelja ima a cim ga sutnem razigrace se govnar mali.Napadaci sjajni, Bentekara™ opravdao povjerenje™ a inkvizicija™ izdominirao,

Jos Benteke ispade dobar ©, u poredjenju sa Soldadom.Steta za Cestera

Praslin nece izaci iz minusa :rolf:

Naravno kada igra protivu mene. Nacisto sam ga prestravio... like a frightened turtle :fantom:*jel moguce da ce Tekara da dobije bonusa tri? :lol:

Edited by nbg4ever

Au spektakl :lol:Nisam ni gledao njihove bonuse, racunam otici ce sve nekim Benarfama.Praslin igra protiv mene u bitnijoj ligi, bice da se toga uplasio :fantom:

Ovo kao kad Garac objasnjava Iki, kako ce da srede Poparu..."Gospodine! Iza vas je jedan ludak, ispred vas je drugi ludak! Nalazite se, takoreci, u ludackom sendvicu, gospodine Popara!"Elem, 32p + bonusi + 5 igraca. Zabaleta dobar transfer, iako sam bio impulsivno reagovao, samo da se resim pacova.Sad cekam Kolmena, Miraljasa, Boruca, Nolana, Koutinja. Svako kolo gde Persi ne izdominira, prakticno znaci garantovanu zelenu strelicu, a u h2h-u sta bog da.

Zasto ne igras pogadjalicu Mjuki?

E? Igram, kako ne igram. Pogodio tacne na Manc i Tot, razliku na Arsenal. Ostalo omasio.*dodali asist Barfi, tako da je on sad na 3bps >_>

Edited by nbg4ever

Otkud znam, los si, ne izjasnjavas se nikad, ne slavis pogotke kao npr Tolaa™ :fantom:

Meni je bitno da izborim opstanak u prediktoru. Cutim, ne talasam i delujem iz pozadineSent from my Nexus 4

U random ligi lik ima Colemana i Bainesa a ovom drugom je dao i traku :isuse:Nevjerovatno sta se meni desava tamo i sa kakvim fantomima sam upao u ligu. Prvo kolo izgubim sa 84 boda, u drugom me unakazi Frejzer fakin Kembel i sad ovo...

Stvarno greota kako MIraljasa nece

Elem, 32p + bonusi + 5 igraca.
ja 55p bez bonusa a treba jos Pablo i Minjole da mi igraju.kad je klasik u pitanju, sta se racuna kao dobar gw skor? rvp© nije sasvim opravdao ocekivanja kao ni Volkot, al nesto kapiram da treba da budem ovim zadovoljan.

Sasvim dobar.Ja cu biti na 48 posle bonusa + Koutinjo, Nolan i Boruc.Sto se sredine tice, mogao sam komotno da je napunem VordPrauzovima i ostalim petodinarcima, nikakve razlike ne bi bilo. Zao mi je Miraljasa, dobro izgleda na terenu, ali 4 kola vec prodje, a on nista.