Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

cela moja odbrana klinšitovala :0.6: kakav užas od lige, niđe gola...

• Replies 5.1k
  • Views 181.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Author

Ћути, побогу човече! :mad:

au kakav amater je ovaj malkin :isuse:sad ce da padne 10 golova u zadnjih 15 minevo vec 1 i to koristan protiv Borucovaca

Edited by Feindouno

Zar je bitno, dobija 3 bonusa svakako.
bitno je zbog tri bonusa zabalete

evo i Njukasla, bravo malkine :isuse:edit: ali Riether je igrao 72 min, Fei wins

Edited by Feindouno

sad ce da padne 10 2 golova u zadnjih 15 min
u sledećem kolu stavljam kapitensku traku nekome u odbrani.
  • Author

Упропасти ме Малкин начисто. :frust:

4/5 carsafa™ u odbrani (feat. Begovic) :Hail:41 + izmedju 3 i 10 bonusa + Michu, Walcott

115 na pogadjalici za sad.

Упропасти ме Малкин начисто. :frust:
Evo izvinjavam se i kajem, ali sebe samog sam još i najviše ujebao.Dva ovonedeljna transfera: Silva© umesto Azara i Kolins umesto nesrećnog Razvana. Ka-ta-stro-fa.A sad vidim da ni Kabral neće startovati. Moraću ozbiljno da razmotrim WC u ovoj pauzi, ništa mi se ne sviđa kako se stvari razvijaju.

Edited by malkin

konacno prva pobjeda. moram se rijesiti rata i od sad ne izlaziti na teren bez svih 5 u zadnjoj liniji™

U Brodu cu da izgubim ako dupli RVP uzme 11 vise od Uolkota sto i nije nerealno, recimo gol+bonus a moj govnar svakako nece uraditi nista.Od Praslina cu da izgubim ako Coutinho i Soldado uzmu 17 vise od Michua, to nije nerealno, recimo gol+bonus a moj govnar svakako nece uraditi nista.U random ligi vodim 14 al lik ima 4 igraca vise pa sam i tu u kurcu.Lebrone i ekipo kakvi ste na pogadjalici?

Queens Park Andjus 18 - 19 Металлург Шеффилдcripple fight!

Astonrival ima ozbiljnu prednost, moze da me spasi jedino ako drugi brat Ture odigra na nivou prvog, sto znaci da osvoji 4 poena vise od Mitju-a. Naravno, sve to pod uslovom da igra, za sta su sanse 50%, tj. 50% da igra, 100% da ne igra.A sve bi bilo drugacije da je Razvan gresni Rat usao barem minut u igru, ne bi sa klupe uleteo Soukros.

Irski krljac me je crvenim kartonom deklasirao. Pred sutrasnje derbije imam 4pts vise (kad se uracunaju i rezervisti) od Koltrejna kome nastupaju De Gea, Vidic, i naravno Persi ©. Nasuprot njima ce biti nejaki Boni (eventualno, ne dao Bog, Ridzvel) i muceni Santi ©.walk on, walk on...

Edited by San Epifanio