Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Lukaku je najveca ispala ove sezoneUz pacova, naravnoSent from my Nexus 4

• Replies 5.1k
  • Views 181.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Lukaku je već uspeo da padne za 0.3 u dva kola ('ajd, njegova tri). Idealno vreme da ga prodam :isuse:

Banara™ je toliko sugav da ni bonus nece dobiti :isuse:Hazard :smoris:, welcome Michu!

Lukaku je najveca ispala ove sezoneUz pacova i Azara, naravnoSent from my Nexus 4

Ajde poznavaoci: šta je to Ward-Prowse i da li će da nastavi redovno da igra?

Fei, ako i veceras ne budes mogao da otvoris pogadjalicu ti pitaj slobodno...:)Tola, cestitke, lose kolo za mene...

Cuti bre! To mi je tajno oruzje za utrapiti Azara. Cak sam i na skautu postavio pitanje "valja li?" :DKlinac. Dali mu da izvodi prekide. Koliko sam shvatio, igra umesto Gastona. Da li ce potrajati, ne znam.

Fei, ako i veceras ne budes mogao da otvoris pogadjalicu ti pitaj slobodno... :)Tola, cestitke, lose kolo za mene...
Proradilo, prvi sam :o

Cestitke Moco!Upisao sam i drugi poraz uprkos dobroj igri™ , valjda ce mi se sreca osmjehnuti u narednim kolima.

Proradilo, prvi sam :o
Bas ti nesto lose radi taj sajt...:)
Cestitke Moco!Upisao sam i drugi poraz uprkos dobroj igri™ , valjda ce mi se sreca osmjehnuti u narednim kolima.
Fala. Greota ipak sto smo igrali jedan protiv drugog.
Znači okasnio sam minut, dva :DAjde Riki, zabodi 3 komada!(prilično sam siguran da sam mogao i bolji izbor napraviti. :( Ne znam ni protiv koga igram, ali garant je neki peder što ima persija pa ne mora da lupa glavu o ovome <_< )
Persieless gej Ultimo Beer Addicks pobedio sa 20+ razlike... :PSent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

Ozbiljno razmisljam da ne uzmem Persija, zadrzim Bentekea, a razliku spucam u odbranu.Ono, Darvin, adaptacija

Proslogodisnji sampion H2H lige lagano pobedjen :fantom: . Idemo sad na Praslina !

Cestitke Zoidbergu na pobedi. Na kraju je odlucila nesposobnost Persija i drugara da umuvaju neki gol i tako izbiju CS Teriju. Dovidjenja Lukaku i sve najbolje u nastavku karijere.