Feindouno Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 ode i Silva napolje al bar je odigrao sat vremena tako da je Prslinov kapiten uzeo cak 3x vise od mog
Timmi Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 vazno je da sam ga i ja ubacio i stavio mu traku. zabaleta asistencija.
Прслин Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 ode i Silva napolje al bar je odigrao sat vremena tako da je Prslinov kapiten uzeo cak 3x vise od mog To је таман да надокнадимо ону моју глупост са Конеом због које сам отишао у -4.Оде и Агуеро. Немам га у тиму, али сам се изнервирао што је замењен. Да ли је то нормално?Има, бре, да ставим у тим само играче без којих њихови тимови не излазе на терен, све клонове покојног Ле Тисијеа. Јебала их ротација и европски купови!
Feindouno Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Normalno je. Ja sam kloca sutnuo cim je izasao iz igre jebo mu pas mater i rotaciji.
Feindouno Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Ima neko ko nije stavio saljivdziju na 2-0 za City?
Timmi Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 (edited) moj protivnik ima, blago receno, bijedan tim, cak nema golmana ovo kolo, ali ima pericu kapitena. caozdravo u najavi.dobija li toure dodatni bps za winning goal ili se to ne pika kad je dva razlike? Edited August 31, 2013 by Timmi
Feindouno Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 dobija li toure dodatni bps za winning goal ili se to ne pika kad je dva razlike?Zar je bitno, dobija 3 bonusa svakako.
nbg4ever Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Koliki jebeni bakcuz moram da budem, pa da neprijatelju kapiten bude Jaja??? Naravno, ima i Negreda & Nastasica. Oh well, there's always next week :(Sent from my Nexus 4
Recommended Posts