Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Ne igraju Snodgras, Osvaldo, Rat, Dzo KolSent from my Nexus 4

• Replies 5.1k
  • Views 181.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Evo i Tuta na istu foru asistira.. :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Ovako mi je Uolkot pocinjao bar 3 sezone i nakon sto bih ga sutnuo po divlja i daje 2 gola po utakmici. Neces ovaj put razbojnice!

Da li je southampton odmah primio gol... prokletstvo

Odma :rolleyes:Bar da je Mert dobio 6, ovako mi ostaju Cester i Kolmen da vade kestenje iz vatre u odbraniSent from my Nexus 4

Brady na klupi :frust:

Uzo Lamberta, falilo mi 0.2 za Bonija (posto je Lukakou za toliko pala cena :isuse: ).Anelku sam ostavio da smrdi na klupi da ne gubim 4 punata.
čekaj bre, jel tebi Lambert greškom kapiten? ja sam se ozbiljno usrao od RVPovog kapitenstva, sad lakše dišem.
Odma :rolleyes:Bar da je Mert dobio 6, ovako mi ostaju Cester i Kolmen da vade kestenje iz vatre u odbraniSent from my Nexus 4
meni užas u odbrani, Klajn ne igra, kao ni prva rezerva (Rac). Druga rezerva iz odbrane je Tarner čiji je raspali tim već primio gol...

Razmishljao o nashem detetu™ Brady, al ne stavih ga na kraju, a on, razume se, odmah zabi gol :( .

dzoker na Stouku :isuse:

Meni je Brejdi bio u timu celu predsezonu, a onda sam doveo Kima, iz ne znam kog razloga.Mada, da budem iskren, grejao bi mi klupu.Malkine, malkine... Klajn je bio povredjen bar nedelju dana pre pocetka sezone. Rac i Tarner nas jebu kolektivno

I kaChamak je uvalio.

Kačamak! :lol:A Fulam i Stoke su mi bili izvor relativno jeftinih odbrambenih, sa dobrim rasporedom, u narednih 5-6 kola

Edited by nbg4ever

Meni je Brejdi bio u timu celu predsezonu, a onda sam doveo Kima, iz ne znam kog razloga.Mada, da budem iskren, grejao bi mi klupu.Malkine, malkine... Klajn je bio povredjen bar nedelju dana pre pocetka sezone. Rac i Tarner nas jebu kolektivno
ma slagalo me da će da igra, negde sam pročitao i slepo poverovao. uostalom, nije mi se davalo 4 poena a Lukaku je morao da bude istovaren.Everton mora pobediti!

Evo Ivana Klajna umesto Soa. Ulazi i Li Harvi OsvaldoSent from my Nexus 4