malkin Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 (edited) drži se bauke u grupi! :)jbt kako sam ga ureko, odma je otpao...Ajmo Nairooooooo Edited July 6, 2013 by malkin
malkin Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 (edited) šugav Tur u najavi, ovaj će već danas maltene da dobije trku.edit: e da, mrzim Skaj. Edited July 6, 2013 by malkin
gervasius twinkleminkleson Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Ok, Contador ocigledno nije u formi, to sto je njega dobio i ne mora da bude cudno. Ali Porte koji je bolji od... svih osim Froomea?!Blah.
malkin Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Iskreno, mene Riči nije iznenadio. Opasno dobro vozi ove sezone.
gervasius twinkleminkleson Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Iskreno, mene Riči nije iznenadio. Opasno dobro vozi ove sezone.Nije ni mene iznenadio u tom smislu, ali napredak ove sezone u odnosu na proslu... Sledece godine ce Sky osvojiti sve GTove.
San Epifanio Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 (edited) Prva brdska etapa i vec se vidi koliko je sati na ovogodisnjem Turu. Ukoliko ga ne pokosi neka iznenadna doping kontrola ili ne dao Bog neki drugi ozbiljniji problem, Froome-u se moze vec sad cestitati ono sto je verovatno mogao i prosle sezone da osvoji.edit: Svaka cast pre svih Quintana-i i Porte-u na sjajnoj voznji, a odlican je bio i Kreuziger Edited July 6, 2013 by San Epifanio
malkin Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Nije ni mene iznenadio u tom smislu, ali napredak ove sezone u odnosu na proslu... Sledece godine ce Sky osvojiti sve GTove.Dobro, imao je Riči onaj Điro 2010, videlo se da je on ozbiljan talenat. Ni približno tome kako se Frum pojavio niotkuda. A drugo, ima on još dve nedelje i mnogo uspona da izgubi vreme. Ali da, depresivno je ovo kako Skaj dominira. US Postal v. 2.0.Svetle tačke današnje etape, makar sa moje tačke gledišta: Molema i Nieve (i mlađani Nairo, naravno). Voleo bih da Euskaltel uzme bar jednu od planinskih etapa, toliko ih ne ide ove godine, a i sponzorstvo za naredne godine im je pod znakom pitanja.
gervasius twinkleminkleson Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Jes, Porte je imao neku proslost koja je mogla da nagovjesti solidne mogucnosti [mada je taj Giro bio chudan, on je bio visoko i imao roze majicu zahvaljujuci onoj etapi kad su imali 10+ prednosti na kraju]. Ovo ce bit dosadno do kraja, Contador ce sigurno pokusati da napadne [i nece nista uspjeti jer ce ga vjerovatno Kennaugh uhvatiti ili tako nesto], ali makar ce biti zabavno gledati Quintanu, Antona, Nievea itd.
keitel Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Mnogo je Frum dominantan, ovo su baš velike razilke u vremenima. Ono što je Lans ostavio u amanet sportu je da posle svakog ovakvog nastupa radi crv sumnje, umjesto da se divimo ovakvom postignuću.
Recommended Posts