Jump to content
IGNORED

Tour de France 2013

malkin

Le Tour 2013  

26 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
bonk? kazniće ih za ovo dodavanje hrane.
objasni ako mozesTapatalk
  • Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

123

• gervasius twinkleminkleson

40

• freakns

33

• San Epifanio

28

Posted

Ajde Riblon! Mora jedan Francuz nešto da uradi.

Posted

aaahahahaha francuski komentatori su potpuno poludeli

Posted

Sjajno je odvezao ovo Riblon na kraju. Osvojise i domacini etapu

Posted (edited)
objasni ako mozesTapatalk
nema uzimanja hrane izvan feeding zone + nema ni u poslednjih 20km, čini mi se. cenim da će da ih novčano kazne. Edited by malkin
Posted
nema uzimanja hrane izvan feeding zone. cenim da će da ih novčano kazne.
hvala.da ne bi portea, quintana bi napravio 3 minuta danas.
Posted (edited)

zapravo, ako je Riči uzeo hranu iz automobila može da se desi da će samo on da bude kažnjen. na sve se misli :)kakva etapa za Riblona, od onog pada do pobede na Alpe d'Huezu :Hail:

Edited by malkin
Posted

Pa to su i hteli da samo on bude kažnjenПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

Odlicna pobjeda za Riblona :Hail:Malo mi zao TeeJaya, obojica su bili odlicni. A bobami i Moser! Nairo moze do drugog mjesta na kraju. Vamos!Sky krsi pravila u zivom prenosu, pred milionskim auditorijumom :D

Posted

Kako su vozili i Peraud i Bardet do ove trke, odličan Tur za AG2R.Sutra može da bude isto zanimljivo, s obzirom koliko su se danas istrošili, a čekaju ih opet 2 HC vrha.

Posted
Sutra može da bude isto zanimljivo, s obzirom koliko su se danas istrošili, a čekaju ih opet 2 HC vrha.
aha, baš sam slušao Žilberov intervju pre ove etape i on reče da je sutrašnji dan mnogo teži od današnjeg. 200 i kusur kilometara, a u prvih 80km su i Glandon i Madlen, tu trka lako može potpuno da eksplodira i dovede do nekih neočekivanih ishoda, sve i da nema mnogo umornih nogu u pelotonu.
Posted

Sa Turom se nikad ne zna, ali kako sada stvari stoje i kako su vozaci izgledali na kraju etape rekao bih da Kintana moze komotno da zavrsi trku na drugom mestu, a mozda bi mogli i malo da pokusaju da razdrmaju SKY cisto da ih zaplase. Steta sto je Frum bio toliko dominantan ove dve i po nedelje, mogao je ovo biti najludji Tur koji sam ikada gledao.

Posted
  • Froome
  • Alberto Contador, Saxo-Tinkoff, at 5.11
  • Quintana, at 5.32
  • Roman Kreuziger, Saxo-Tinkoff, at 5.44
  • Rodriguez, at 5.58
  • Bauke Mollema, Belkin, at 8.58
  • Fuglsang, at 9.53

Zabavno je ovo, Kontador Kintana Krojciger i Purito u 47 sekundi. Purito se juče i danas niotkuda pojavio u konkurenciji za podijum.

Posted

Ja nisam siguran koliko Contadoru znaci drugo mjesto. Mislim da ce on opet pokusati da ugrozi Froomea sutra, i na kraju izgubiti josh vremena i ispasti sa podijuma.