Jump to content

Tour de France 2013

Le Tour 2013 26 members have voted

1. 1. Tour 2013 osvojiće:

• Alberto Contador
    • Cadel Evans
    • Chris Froome
    • Ryder Hesjedal
    • Bauke Mollema
      0
    • Thibaut Pinot
    • Pierre Rolland
      0
    • Joaquin Rodriguez
    • Alejandro Valverde
    • Jurgen Van Den Broeck
      0
  2. 2. Zelenu majicu osvojiće:

• Mark Cavendish
    • Matthew Goss
      0
    • Andre Greipel
      0
    • Marcel Kittel
      0
    • Peter Sagan
  3. 3. Belu majicu osvojiće:

• Thibaut Pinot
    • Nairo Quintana
    • Andrew Talansky
    • Tejay van Garderen

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Nije to bila samo stvar GC borbe. Ne treba zanemariti ulogu Garmina u jučerašnjoj etapi. Oni su već danima najavljivali da će da voze agresivno i juče su oni pre svih napravili onaj rani haos a da zapravo nemaju neku ozbiljnu GC pretnju; nema ko iz Garmina nije napao. Na kraju im se fino isplatilo sa etapnom pobedom.
Vidjelo se, a to su kasnije i potvrdili, da su ovu etapu ciljali od pocetka. Dan je, za razliku od Fuglsanga, tacno znao kad treba da krene u napad i udje u onu zadnju krivinu prvi.Ja mislim da, iako je Skaju prvi i jedini pravi cilj da Froome uzme zutu majicu, da im je i te kako stalo da i Porte bude u vrhu. Prilicno sam siguran, a i izjave su im takve bile, da ce opet zauzeti prva dva mjesta.
Ja mislim da, iako je Skaju prvi i jedini pravi cilj da Froome uzme zutu majicu, da im je i te kako stalo da i Porte bude u vrhu. Prilicno sam siguran, a i izjave su im takve bile, da ce opet zauzeti prva dva mjesta.
Kako?Porte zaostaje 17 minuta....

Pa mislim, prije pocetka Toura im je to bilo jako bitno. I zato im nije svejedno sto je Porte sad toliko zaostao. Mada se, naravno, i dalje zna sta je jedini pravi cilj, ali kazem, iz izjava Froomea i Portea se dalo naslutiti da hoce i da vjeruju da mogu da oduvaju sve - doduse, josh nije kasno da Froome to i uradi, i osvoji Tour sa nekih 5 minuta prednosti...

• Author

paa, Grajpel i Kavendiš se kao još trude oko prolaznih sprintova... znači Sagan ima još da radi za zelenu majicu.

Sta uradi Kevendis. :huh:

• Author

nisam načisto šta da mislim o ovome. rekao bih ipak da je obična nezgoda, mada se na prvi pogled čini da je Kav solidno uvalio rame Vilersu.788976585.gif?1373385470Vilersov bicikl pred sam kontakt pravi nagli pokret na desno (gledati u odnosu na liniju na drumu), a Kav počinje da se kreće na levo kako bi pratio točak lidera. Vilers je odradio svoj posao, polako prestaje da okreće pedale i opušta se, Kav praktično počinje sa sprintom, pozicionira se i mnogo je koncentrisaniji na svoje okruženje nego Vilers, pa otud i čvršće rame--sprint nije samo do brzine, uvek tu ima puno guranja i borbe za prostor. Ne bih žurio sa osuđivanjem Kavendiša za ovo...

Sto bi reko nas narod, "bena i krivih drva..." :isuse:"A spectator has thrown urine at Mark Cavendish while he was competing in the Tour de France."http://www.bbc.co.uk/sport/0/cycling/23251598

Kakva voznja Fruma :Hail:

Dakle, imamo najboljeg hronometrasa i najboljeg brdasa na svijetu u jednoj osobi.

• Author

mhm. I call bullshit.

Sranje, ovaj Frum je neunistiv.

• Author
25urx4l.pngNa british eurosportu, o tome da li je bilo očekivano da Frum ovako vozi hronometar: he has the pedigree, we saw him in the Olympics last year. :lol:
Na british eurosportu, o tome da li je bilo očekivano da Frum ovako vozi hronometar: he has the pedigree, we saw him in the Olympics last year. :lol:
iz nekog razloga kod mene su danas bili britanski komentatori. zasto se nisu tako zajebali kad su prenosili, recimo, snooker, nego u jedinom slucaju kad su nasi komentatori bolji...

Ni ja nisam imao nas ES u poslednjih 2h otprilike...

Dakle, imamo najboljeg hronometrasa i najboljeg brdasa na svijetu u jednoj osobi.
Možda ima sve, ali mu izostaje zlato sa OI :P