Mil@n Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 huh, nisam neka kukavica, al' ne znam zbilja kako ću to u nedelju da gledam Odgovor u mom slučaju je - nikako. Marej je dosadan protivnik do zla boga. Na Noleta publika definitivno utiče i plače mi se od same pomisli na šta će taj meč da liči. Kompenzovaću sa par epizoda 4. sezone justified-a sa mestimičnim pogledima na rezultat.
banecare1 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 uz jutarnju kaficu gledam intervjue. del potro jedva sedi, a novak izgleda sveze kao da nije igrao. sinoc sam pratio online na kanalu gde je bbeker komentator, kaze covek jasno i glasno da je mec one of the greatest of all times.
Timmi Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 natjera me da trazim na ythttp://www.youtube.com/watch?v=L8MOp1WYOJstesko ga je ne gotiviti
Have_Fun Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Jeremy Clarkson @JeremyClarkson 8h I'm supposed to be working. But this semi is just too good.Jeremy Clarkson @JeremyClarkson 8h Come on Novak.
Mil@n Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 (edited) natjera me da trazim na ythttp://www.youtube.com/watch?v=L8MOp1WYOJstesko ga je ne gotiviti Kakvu je facu kralj složio kada je rekao "i want to recover" :lol:Mrtvo telo koje hoda.. :) Edited July 6, 2013 by Glas RazumaN
goofs Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Odgledao reprizu, nestvaran meč, kosmička nepravda bi bila da Marej uzme ovo a ne jedan od ove dvojice (Nole sada, jelte :D )
Time Crisis Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Ne znam jel već diskutovano, neko reče da su naterali Novaka da promeni patike posle 4. meča? Ipak tačno, glupog li pravila.Novak Djokovic’s footwork appeared a touch less secure than in the earlier rounds as he slipped to the ground a number of times in his semi-final against Juan Martin Del Potro on Friday, raising questions that it might have been because he was forced to change the condition of his footwear at the insistence of the All England Club. http://www.telegraph.co.uk/sport/tennis/wimbledon/10163428/Wimbledon-2013-Novak-Djokovic-told-to-change-his-shoes-as-they-might-give-him-extra-grip-on-grass.html
eumeswil Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Niko ne komentariše žensko finale? Il' ste razočarani što Sibine gubi pa vam se ne gleda? :D
duda Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 ma šta bre da se gleda, pa sabine se skenjala totalno, nema ovde nikakvog finala
Arkadija Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Bartoli pobedila. Lisicki se raspala na 2:1 u drugom setu totalno , skoro je zaplakala na glas, ma, Bartoli nije imala mnogo težak posao.
renne Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Bravo, zaslužila je posle svih ovih godinaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
SNARC Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Publika se baš nije pretrgla od aplauza <_<Cuj publika..moja porodica se vise obraduje kad ubodem 5 parova na tiketu nego njena posle osvajanja Vimbldona..hladni neki ljudi
Recommended Posts