zoki Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 (edited) navijao sam za skota kako bi u finalu Novak zapusio usta publici..ali sad okrecem curak, nek se jebu, Poljak je carI meni je Poljak do danas bio antipatičan bez ikakvog razloga, isto sam promenio ploču... :D Edited July 5, 2013 by zoki82
Garnirung Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 ne verujem da bi endi spustato ludilo, preveliki je ulog...U početku sigurno ne, ali ne verujem da u nekom momentu ako prekrdaše ne bi odreagovao.Fer je igrač, dobri su medjusobno, ne bi sigurno voleo da dobije sa nekom mrljom.Osim ako mu Ledeni nije ubacio crva...
harper lee Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 @ harperu potencijalnoj novakovoj reakciji na sabanisanje publike.edituleteo garnirung u medjuvremenu...ne verujem da bi endi spustato ludilo, preveliki je ulog...Ma, to je bila stilska figura, naravno da ne bi napustio finale Vimbldona. Samo pretpostavljam da je vec sada besan kao ris zbog patika i sabanisanja iz publike, mogu samo da zamislim koliko ce da ispizdi zbog ove stadionske atmosfere na terenu. Steta sto nije od onih likova koji bas tad zainat odigraju najbolje.
renne Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Nemoj sad da lažeš. Sprdačina je sa "povredama" i hipohondrijom od koje je patio. Niko se ne sprda sa pravim povredama osim tebeA koja je to povreda?Neko ko je povređen ne može ovako da odigra polufinale i četvrtfinale. Pa ti sad dokazuj koliko hoćeš da je on bio povređenBtw. pročitaj šta je freak napisaoBtw2. glupi tapatalk koji prikazuje i ignorisane članoveПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Zli Gli Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 I meni je Poljak do danas bio antipatičan bez ikakvog razloga, isto sam promenio ploču... :DTesko da je bez razloga, poprilicno se sabanisao u dosadasnjem toku karijere... Mada bih svakako navijao protiv Mareja i da nisam stavio 1500 dindzi na Poljaka, a pogotovo ovako :DAli mrka kapa, evo brejka za 2:1 i to je to, kraj. Steta za raspad u trecem setu.
renne Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Evo ga i brejk, to je toПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
zoki Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Pomislio sam da će promena u indoor pomoći Jerzy-ju, al' patka...
zoki Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Neću više da smaram o Poljaku, evo ovde ono što sam već pisao plus još koja zanimljivost
Have_Fun Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Molim te Nole da izudaras ovog namazanog smaraca i da zapusis usta svim ovim britanskim djentlmenima na tribinamaHvala
yolo Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 kakva romoteka na tribinama, poslednji put vidjeno u areni na nasem dejvis kupu
harper lee Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 To je to. Dva najbolja igraca na svetu trenutno ipak u finalu.Bice ovo prvo finale Vimbldona koje cu gledati bez tona.
renne Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Biće žestoko finaleПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
duda Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 došli mi gosti nenajavljeno i još u momentu kad je novak ničim izazvano izgubio onaj četvrti set elem, meni je već muka od tog finala, a i inače ne volem njihove mečeve, ali totalno huh, nisam neka kukavica, al' ne znam zbilja kako ću to u nedelju da gledam
levi Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Pa ti sad dokazuj koliko hoćeš da je on bio povređenBtw. pročitaj šta je freak napisaowtf? Ne dokazujem ja da je on povređen, nego ti dokazuješ da mu je dva puta skoro ispalo koleno, kao deo taktikeOlična je to Delpova taktika sa tom navodnom povredomMožda je tebi freakova patka prihvatljiva kao dokaz, ali to nema veze samnom zaista
Recommended Posts